ÎN URMA UNEI INVESTIŢII DE 12,5 MILIOANE LEI Holcim România inaugurează un nou terminal de ciment, în Roman

Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 12 iulie 2017

Holcim România a lansat noul terminal de ciment în oraşul Roman, judeţul Neamţ, în urma unei investiţii de 12,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă.

Noul terminal din Roman, care va furniza ciment în principal către clienţii Holcim din judeţele regiunii Moldova, şi anume Bacău, Neamţ, Vaslui, Iaşi, Botoşani şi Suceva, completează reţeaua naţională extinsă de terminale şi depozite ale companiei.

Cu o suprafaţă de 13.120 mp, terminalul este conectat la reţeaua de cale ferată şi dispune de utilaje de încărcare şi descărcare atât pentru ciment vrac, cât şi pentru ciment ambalat în saci.

Primul beneficiu direct pentru clienţii locali, pe lângă disponibilitatea de volum, este reprezentat de eficientizarea timpilor de livrare. Oraşul Roman - un important hub comercial în regiune - permite o distribuţie eficientă a produselor pe ruta Bacău - Iaşi - Suceava. De asemenea, în contextul în care Holcim se concentrează pe direcţia strategică a dezvoltării sustenabile, terminalul promite reducerea atât a amprentei de carbon, cât şi a riscului de accidente, prin soluţia alternativă de distribuţie pe calea ferată.

Cimentul ce va fi livrat către clienţii din regiune prin terminalul de la Roman va fi transportat pe cale feroviară de la cele două fabrici locale ale companiei, din Câmpulung şi Aleşd.

Holcim (România) S.A., cu o prezenţă de peste 20 de ani în industria materialelor de construcţii din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim are aproximativ 800 angajaţi în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb