INTEL achiziţionează HAVOK INC

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 septembrie 2007

Intel Corporation a anunţat semnarea unui acord pentru achiziţionarea companiei Havok Inc., principalul producător de aplicaţii şi servicii software interactive pentru industria jocurilor electronice şi a cinematografiei. După finalizarea tranzacţiei, Havok va deveni subsidiară a Intel Group.

Achiziţia Havok Inc. va permite profesioniştilor din industria animaţiei digitale şi a jocurilor electronice să profite de poziţia de lider a Intel în dezvoltarea de conţinut media digital.

"Compania Havok Inc. este recunoscută ca lider în domeniul simulărilor computerizate pentru industria de gaming şi a conţinuturilor digitale şi va juca un rol important pentru activitatea Intel în acest domeniu," a declarat Renee J. James, Intel Vice President şi General Manager al Intel Software and Solutions Group. "Havok va continua să îşi desfăşoare activităţile ca de obicei, dezvoltând produse pentru toate platformele," a adăugat Renee J. James.

Setul de instrumente de dezvoltare software create de Havok este utilizat de creatorii de jocuri şi animaţii digitale pentru a reda într-un mod realist jocuri video şi filme de animaţie. Tehnologia superioară a companiei şi nivelul excelent de suport oferit utilizatorilor au făcut ca aplicaţiile Havok să fie folosite la realizarea a peste 150 dintre cele mai cunoscute jocuri video, printre care se numără "BioShock", "Stranglehold", "Halo 2", "Half Life 2", "The Elder Scrolls IV : Oblivion", "Harry Potter and the Order of Phoenix." De asemenea, produsele Havok Inc. au fost folosite şi pentru crearea efectelor speciale în pelicule precum "Poseidon", "The Matrix", "Kingdom of Heaven" şi "Charlie and the Chocolate Company."

Intel, lider mondial în domeniul inovaţiei pe bază de siliciu, dezvoltă tehnologii, produse şi programe pentru a îmbunătăţi în permanenţă felul în care oamenii muncesc şi trăiesc. Mai multe informaţii despre Intel sunt disponibile la adresa www.intel.com/pressroom

Intel şi logo-ul Intel sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation în Statele Unite şi alte ţări.

Alte branduri sau mărci pot fi considerate proprietatea altor companii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb