Investiţie de 100.000 de euro, în două noi magazine QuickMobile, în Suceava şi Constanţa

Andrei Stan
Companii #Telecomunicaţii / 24 iunie 2016

Reţeaua de magazine fizice QuickMobile se extinde în Suceava şi Constanţa, iar compania a investit 100.000 de euro pentru deschiderea celor două noi unităţi proprii de tech retail.

Potrivit unui comunicat al QuickMobile trimis redacţiei, magazinul din Suceava se află în centrul comercial Iulius Mall, iar noua locaţie din Constanţa va fi inaugurată în City Park.

Noul magazin QuickMobile din Suceava fost deschis pe 18 iunie, iar inaugurarea celui din Constanţa este programată pe 2 iulie. Ambele unităţi de tech retail au, fiecare, suprafaţe de circa 40 metri pătraţi şi vor comercializa telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii.

"Constanţa şi Suceava au un potenţial de dezvoltare ridicat şi sunt puncte strategice pe harta extinderii QuickMobile la nivel local.(...) Din experienţa noastră de până acum, cu siguranţă, cele mai vândute produse în noile unităţi de tech retail vor fi telefoanele mobile şi accesoriile destinate acestora, urmate de tablete şi alte gadgeturi, precum smartwatch-urile sau brăţările fitness", a declarat Tudor Ţiboc, general manager QuickMobile.

Conform estimărilor companiei, achiziţia medie se va situa la circa 800 de lei în Suceava, în timp ce în Constanţa bonul mediu de cumpărături va ajunge la aproximativ 1000 de lei, diferenţa fiind generată de nivelul de trai mai ridicat din sud-est, susţinut atât activităţile portuare, principalul motor financiar al zonei, cât şi de turism.

Pe lângă noile unităţi de tech retail deschise în Constanţa şi Suceava, QuickMobile mai are, în prezent, magazine fizice în Baia Mare, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Sighetu Marmaţiei. De asemenea, prin shop-ul online, QuickMobile livrează în întreaga ţară şi, prin QuickMobileShop.com, operează comenzi în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

QuickMobile.ro este un magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii, fiind completat de o reţea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb