Jesper Brodin, noul preşedinte şi CEO IKEA Group

Mina Irina
Companii / 24 mai 2017

Peter Agnefjäll (stânga) şi Jesper Brodin (dreapta)

Peter Agnefjäll (stânga) şi Jesper Brodin (dreapta)

Jesper Brodin va deveni noul preşedinte şi CEO IKEA Group (INGKA Holding B.V. şi entităţile sale) în septembrie, potrivit unui comunicat de presă trimis al companiei Redacţiei.

Jesper este în prezent Managing Director IKEA of Sweden, responsabil cu dezvoltarea gamei de produse şi a lanţului de aprovizionare. Îl va succeda pe Peter Agnefjäll, care a deţinut funcţia din 2012.

Lars-Johan Jarnheimer, Chairman of INGKA Holding B.V, a declarat: "Mă bucur să îi urez bun venit lui Jesper în acest nou rol. Sunt convins că experienţa lui şi pasiunea pentru a crea o viaţă mai bună acasă şi o experienţă bună de retail îl vor ajuta să continue cu succes munca remarcabilă a lui Peter Agnefjäll. Cu toate că mă întristează plecarea lui Peter după foarte mulţi ani în IKEA, îi respect decizia".

Peter Agnefjäll a declarat: "După 22 de ani extraordinari la IKEA şi la cinci ani după ce am primit acest rol, cred că a venit natural momentul să fac o schimbare. Aceşti ani au însemnat mult pentru mine, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, şi au reprezentat o parte importantă din viaţa mea. Acum voi petrece o perioadă cu familia mea, înainte să pornesc în următoarea călătorie. Abia aştept să urmăresc succesul acestei companii fantastice, cu toţi oamenii talentaţi care lucrează aici. O fiu în continuare unul dintre cei mai mari fani IKEA şi voi fi aproape de prietenii pe care mi i-am făcut în toţi aceşti ani".

Jesper Brodin, aflat în prezent în Älmhult, Suedia, va prelua noua funcţie în Leiden, Olanda, începând cu 1 septembrie 2017.

Jesper Brodin a afirmat: "Peter şi cu mine am avut ocazia să lucrăm împreună timp de mulţi ani şi eu sunt primul din rândul lung de colegi care şi-ar dori să îi mulţumească pentru contribuţia extraordinară şi leadershipul care au ajutat IKEA să crească din multe puncte de vedere. Cred că avem foarte mulţi ani interesanţi înaintea noastră şi mă bucur să fac parte din transformarea rapidă a retailului. Sunt onorat şi mă bucur pentru noua mea misiune".

În ultimul an, 783 milioane de oameni au vizitat 348 de magazine IKEA în pieţele IKEA Group şi s-au înregistrat 2,1 miliarde de vizite pe IKEA.com. IKEA Group are, de asemenea, 45 de centre comerciale cu 425 de milioane de vizitatori, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb