JLL a achiziţionat Tenzing pentru crearea unui lider pe piaţa imobiliară

A.C.
Companii #Imobiliare / 20 mai 2014

JLL a achiziţionat Tenzing pentru crearea unui lider pe piaţa imobiliară

Jones Lang LaSalle şi Tenzing au anunţat astăzi că îşi vor fuziona operaţiunile din Suedia pentru un efect imediat de creare a principalei companii de servicii de consultanţă în imobiliare, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

JLL achiziţionează Tenzing printr-o înţelegere care îl va desemna pe directorul general Tenzing, Tom Lindahl, ca noul lider JLL al "Capital Markets" (Pieţele de Capital) din Suedia.

Tenzing, care a căutat să construiască asupra poziţiei sale de lider şi asupra cunoştinţelor în consiliere de investiţii imobiliare în Suedia, vede platforma globală strâns integrată şi clientela internaţională precum calea ideală de a progresa.

JLL a căutat să-şi continue creşterea capabilităţilor bine stabilite în Suedia, mai ales în arena naţională a pieţelor de capital care apare consistent printre primele 5 tranzacţii, ca volum.

Daniel Gorosch, Managing Director al JLL Suedia a declarat: "Asocierea echipei puternice Tenzing şi informaţiile deţinute despre piaţă împreună cu accesul la capitalul internaţional va crea noi oportunităţi foarte palpitante pentru clienţii noştri. JLL este încântată de fuzionarea cu Tenzing care a construit o poziţie excelentă pe piaţă şi o reputaţie excelentă. Există o strânsă potrivire culturală şi avem moduri foarte similare de a face afaceri. Doresc întregii echipe Tenzing un călduros < bine aţi venit > la JLL".

Lindahl a declarat: "O reţea deja puternică tocmai ce a devenit şi mai puternică. Această fuziune palpitantă va oferi clienţilor un serviciu cu un set de cunoştinţe care nu au rival şi înţelegerea oportunităţilor şi curentelor care formează piaţa noastră. Sunt foarte nerăbdător să conduc echipa de Pieţe de Capital JLL/Tenzing în Suedia şi să mă implic într-o bază a echipei şi clientelei extinse naţional şi internaţional".

Şeful JLL al Pieţelor de Capital EMEA, Richard Bloxam a declarat: "Fuziunea de astăzi va întări semnificativ platforma noastră a pieţelor de capital suedeze, inclusiv abilitatea noastră de a oferi clienţilor activi în Suedia servicii de consultanţă pentru creanţe, aşa cum procedăm în EMEA. Este şi o potrivire foarte bună între afacerea rezidenţială Tenzing şi capacităţile noastre rezidenţiale puternice din întreaga lume".

Noua întreprindere combinată are peste 70 de angajaţi în Suedia, cu birouri în Stockholm şi Gothenburg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb