JLL: Andrew Peirson a fost numit Managing Director în România şi ESE

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 27 martie 2015

Andrew Peirson a fost numit Managing Director în România şi ESE

Compania de investiţiiu imobiliare JLL a anunţat astăzi numirea lui Andrew Peirson ca Managing Director pentru ţara noastră şi Europa de Sud-Est (ESE), o extindere a rolului actual de conducere a activităţii firmei în regiune, pe care îl desfăşura din biroul din Serbia.

Operaţiunile firmei în România şi Europa de Sud - Est sunt componente prospere ale JLL într-un context mai larg, al Europei Centrale şi de Est, unde compania are o prezenţă puternică.

Richard Batten, membru al consiliului director al EMEA, care conduce operaţiunile JLL din CEE, declară: "Asistăm la o creştere a activităţii investiţionale şi a operaţiunilor clienţilor din zona CEE, în condiţiile îmbunătăţirii mediului macroeconomic. România, în special, şi ţările din Europa de Sud-Est au devenit centrul atenţiei pentru mulţi dintre partenerii noştri internaţionali. Andrew este într-o poziţie operaţională ideală pentru a conduce eforturile noastre de creştere strategică în aceste ţări, sporind şi mai mult abilitatea firmei de a furniza servicii integrate ce depăşesc graniţele geografice".

"Acesta este o nouă etapă în strategia JLL de creştere pe termen lung pentru România şi Europa de Sud-Est. Avem echipe de oameni extrem de talentaţi în birourile noastre din Bucureşti şi Belgrad şi o ocazie minunată de a creşte concomitent cu sporirea intereselor clienţilor noştri vizavi de această regiune. După 15 ani petrecuţi alături de firmă, lucrând în Marea Britanie şi Cehia, şi, mai recent, în birourile din Bulgaria, Serbia şi Croaţia, am încredere că pot aduce plusvaloare clienţilor noştri, oferind o perspectivă internaţională care completează cunoştinţele dobândite pe fiecare piaţă locală. Sunt încântat de oportunitatea de a avea o contribuţie extinsă la nivel regional", a declarat Andrew Peirson.

Andrew îi va avea alături în echipa de conducere a biroului din Bucureşti pe Marius Şcuta, care va continua rolul său de director al departamentul de birouri şi reprezentare exclusivă a chiriaşilor, si pe Silviana Badea, care s-a alăturat echipei JLL la începutul lunii, pe postul de director al departamentului de investiţii, după ce în prealabil a petrecut 5 ani pe postul de country manager la Valad.

Andrew Peirson va prelua noua funcţie începând cu 1 aprilie 2015. El îşi va împărţi timpul între birourile din Bucureşti si Belgrad, continuându-si, de asemenea, rolul său în cadrul consiliului CEE al JLL, raportând ierarhic lui Richard Batten.

JLL (NYSE: JLL) este o firmă specializată în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clienţilor care doresc să obţină valoare adăugată prin deţinerea, închirierea sau investiţiile în proprietăţi imobiliare. Înregistrând venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 230 de sucursale în 80 de ţări şi înglobează cca 58.000 de angajaţi în întreaga lume. Operând în numele clienţilor săi, compania oferă servicii de management şi servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 316 milioane mp şi un volum total al investiţiilor de 118 miliarde de dolari SUA rezultat din vânzări, achiziţii şi finanţări la nivel global în 2014. Divizia de management al investiţiilor- LaSalle Investment Management-administrează active imobiliare de 53,6 miliarde dolari SUA. JLL este marcă înregistrată a Jones Lang LaSalle Incorporated.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb