Jozsef Csaka, consilier al ministrului Silaghi, favorit pentru postul lui Winkler

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 iulie 2007

Jozsef Csaka, consilierul pentru IMM-uri al ministrului Ovidiu Silaghi, este principalul favorit pentru preluarea postului de secretar de stat pentru Comerţ, după ce Iuliu Winkler a fost propus la conducerea Ministerului Comunicaţiilor, au declarat joi, pentru NewsIn, surse ministeriale.

"Domnul Csaka este unul din oamenii propuşi pentru această funcţie, însă numirea oficială se va face după ce Iuliu Winkler va fi numit ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei", au declarat sursele.

Primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a transmis preşedintelui României, Traian Băsescu, propunerea privind nominalizarea lui Iuliu Winkler în funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

Liderul UDMR Marko Bela a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că Uniunea îl propune pe secretarul de stat pentru Comerţ, Iuliu Winkler, în funcţia de ministru al Comunicaţiilor în locul ministrului suspendat Zsolt Nagy.

Pe 26 iulie expiră termenul suspendării lui Nagy, ceea ce înseamnă că-şi pierde calitatea de ministru. Marko a reluat ideea că nu a existat niciun fel de motive întemeiate pentru suspendarea şi urmărirea penală a lui Nagy Zsolt. Preşedintele UDMR a adăugat că în cele 45 de zile legale parchetul ar fi trebuit să încerce să ajungă la o concluzie.

Conducerea Ministerului Telecomunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei este asigurată interimar de către ministrul Borbely Laszlo, în urma suspendării lui Nagy Zsolt, în 11 iunie, care este urmărit penal în dosarul privatizărilor. În 26 iulie a expirat perioada de suspendare, iar şansa lui Zsolt de a reveni la post era ca Parchetul să îl scoată de sub urmărire penală, ceea ce nu s-a întâmplat. Ancheta este în curs, iar procurorii continuă cercetările.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb