Klaus Iohannis a discutat cu Boris Johnson despre războiul din Ucraina

G.B
Politică #Adevărul - prima victimă / 21 martie 2022

Klaus Iohannis( Sursa foto. Administraţia Prezidenţială/ https://www.presidency.ro/files/photo_gallery/original_videoconferinta_cu_presedintele_consiliului_european_charles_michel_si_un_grup_de_lideri_europeni_8_martie_2022_35.jpg)

Klaus Iohannis( Sursa foto. Administraţia Prezidenţială/ https://www.presidency.ro/files/photo_gallery/original_videoconferinta_cu_presedintele_consiliului_european_charles_michel_si_un_grup_de_lideri_europeni_8_martie_2022_35.jpg)

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, astăzi, o convorbire telefonică cu premierul Marii Britanii Boris Johnson despre situaţia din Ucraina, înaintea summitului NATO care va avea loc în această săptămână, potrivit Digi24.

"Înainte de viitorul summit NATO, am avut un schimb de opinii aprofundat cu prim-ministrul Boris Johnson privind situaţia din Ucraina şi eforturile comune de sprijin. Am discutat, de asemenea, măsurile necesare care trebuie luate în vederea întăririi Flancului Estic", spune preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj pe Twitter.

Liderii statelor membre din NATO se vor reuni într-un summit extraordinar, în această săptămână, la care va participa şi preşedintele Statelor Unite Joe Biden.

NATO pregăteşte decizii pentru "următorul deceniu" care vor consolida prezenţa aliată pe Flancul Estic, după invazia Rusiei în Ucraina, a spus secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la interviurile Digi24.ro. Vor fi grupuri de luptă în mai multe ţări şi un sistem antirachetă de ultimă generaţie, capabil să respingă orice rachetă a Rusiei.

"Pregătim decizii de mai lungă durată, ceea ce înseamnă o prezenţă a NATO pe Flancul Estic, inclusiv în România mult mai robustă. Vorbim în acest moment de 40 000 de trupe aliate, de sute de avioane, sute de nave. Nu vom reveni la starea anterioară, pentru că ceea ce face Rusia astăzi reprezintă şi o asimetrie strategică la nivel european. Săptămâna viitoare, la summit-ul de la Madrid vom lua măsuri pentru următorul deceniu, care privesc şi România", a spus Mircea Geoană.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai bine vezi ce se i mai important sa faci pt tara .Ca suntem vanduti pe ani....Lasa alte tari ca noi traim in Romania nu America? ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb