La Euro 2008, serviciile medicale elveţiene folosesc platforma SAP NetWeaver

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 16 iunie 2008

Serviciile medicale elveţiene au un rol cheie în strategia de securitate natţonală pentru buna desfăşurare a campionatului european de fotbal Euro 2008, iar pentru a face faţă cerinţelor, Swiss Coordinated Medical Service utilizează un sistem informatic ce are la bază platforma SAP NetWeaver. Sistemul a fost creat pentru a asigura disponibilitatea imediată a serviciilor medicale pentru vizitatorii răniţi. Unităţile de intervenţie pot accesa sistemul în timp real prin Internet pentru a obţine informaţii despre spitalele şi experţii medicali disponibili, care pot oferi cea mai bună îngrijire pacientului respectiv. Astfel, numărul vieţilor salvate creşte prin oferirea celui mai potrivit tratament în prima oră critică.

Sistemul informatic de management al urgenţelor medicale, bazat pe platforma SAP NetWeaver, ajută serviciile medicale elveţiene să salveze mai multe vieţi, să îmbunătăţească serviciile de îngrijire oferite pacienţilor şi, de asemenea, oferă pe termen lung beneficii din punctul de vedere al costurilor.

Swiss Coordinated Medical Service a implementat acest sistem pentru o bună coordonare la nivel naţional în cazul confruntărilor cu epidemii, dezastre naturale, accidente majore sau atacuri teroriste. Folosind platforma SAP NetWeaver, acest sistem centralizat poate coordona intervenţiile medicale în situaţii de criză la scară largă, micşorează costurile de administrare pe care le implică coordonarea asistenţei medicale de urgenţă pe durata unui incident major, permite echipelor de intervenţie să găsească în doar câteva secunde cel mai potrivit spital pentru nevoile de îngrijire ale răniţilor şi, nu în ultimul rând, sistemul oferă cele mai bune practici pentru managementul situaţiilor de criză.

SAP NetWeaver este o platformă de integrare şi reprezintă fundamentul tehnic al soluţiilor SAP. SAP NetWeaver oferă o infrastructură deschisă, completă şi flexibilă care permite integrarea cu uşurinţă a aplicaţiilor SAP şi a celor de la alţi furnizori.

Despre SAP

SAP este liderul mondial în furnizarea de soluţii software pentru afaceri. Astăzi, SAP are peste 47.800 de clienţi în mai mult de 120 de ţări. Aplicaţiile SAP acoperă o gamă largă de soluţii, de la cele proiectate pentru companii mici şi mijlocii până la suite de soluţii pentru organizaţii globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicaţii şi integrare SAP NetWeaver, aplicaţiile software SAP permit companiilor din întreaga lume să îşi îmbunătăţească relaţiile cu clienţii şi partenerii, să îşi eficientizeze activitatea şi să obţină avantaje semnificative în cadrul întregii organizaţii. Procesele cheie dintr-un număr variat de industrii sunt cuprinse în funcţionalităţile oferite de cele peste 27 de soluţii adaptate pentru domenii de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb