La Fântâna SRL a fuzionat cu Rokor Ecostyle SRL

Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 30 iunie 2011

La Fântâna şi Rokor Ecostyle vor acţiona pe piaţă ca o singură companie, începând cu 1 iulie 2011, sub numele de SC La Fântâna SRL, în urma fuziunii dintre cele două companii.

La Fântâna România devine astfel un furnizor de servicii complete pentru aprovizionarea cu apă în sistem watercooler şi purificatoare.

"Toate contractele încheiate între clienţi şi Rokor Ecostyle SRL vor fi preluate de către La Fântâna ca societate absorbantă, cu respectarea tuturor clauzelor contractuale. Astfel, La Fântâna va oferi şi mai departe servicii de cea mai înaltă calitate şi va fi, în continuare, liderul de necontestat al pieţei de watercoolere, într-un proces natural de consolidare a pieţei de profil din România", a declarat Mihai Matyas, administrator La Fântâna.

De asemenea, de la data de 1 iulie, toate facturile şi documentele accesorii asociate contractelor de purificatoare vor fi emise de către societatea La Fântâna SRL.

Fuziunea La Fântâna cu Rokor Ecostyle va oferi clienţilor preluaţi o relaţie de afaceri solidă bazată pe respect şi înţelegere reciprocă, iar echipele reunite vor oferi servicii de înaltă calitate.

La Fântâna va avea în portofoliu peste 67.000 de aparate, consolidându-şi poziţia de lider al pieţei de watercoolere din Romania.

La Fântâna activează pe piaţa din România de peste 10 ani iar în prezent este lider de piaţă pe segmentul serviciilor complete de aprovizionarea cu apă în sistem watercooler şi purificator, atât pentru companii, cât şi pentru mediul rezidenţial.

Grupul La Fântâna numără în prezent peste 720 de angajaţi în România şi Serbia, două unităţi de îmbuteliere în România (una la Bucureşti şi una la Tălmaciu) şi o unitate de îmbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia.

La Fântâna are în România peste 30.000 de clienţi companii şi instituţii, iar numărul watercoolerelor instalate este de 67.000 la nivelul întregii ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb