Luxten Lighting Company înfiinţează compania AEM Timişoara

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 12 iunie 2007

Acţionarii Luxten Lighting Company SA Timişoara au hotărât la întâlnirea din luna aprilie divizarea parţială a companiei prin desprinderea din patrimoniul său a unei noi societăţi cu numele de AEM SA, potrivit unui anunţ al companiei, citat de NewsIn.

Noua societate AEM SA va avea sediul în Timişoara şi va produce aparatură şi instrumente de măsură, verificare şi control. În urma divizării, producătorul de surse de iluminat, Luxten Lighting Company SA îşi va schimba domeniul principal de activitate în lucrări de instalaţii pentru clădiri.

După divizare, Luxten Lighting Company SA va avea un capital de 42,12 milioane lei, subscris şi integral vărsat, împărţit în 42,12 milioa­ne de acţiuni cu o valoare nominală de un leu fiecare. Compania nou înfiinţată AEM SA va avea un capital social de 33,77 milioane lei, subscris şi integral vărsat, împărţit în 33,77 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de un leu fiecare.

Luxten Lighting Company face parte din LLC Grup, care are sediul central în România şi facilităţi de producţie în Bucureşti şi Timişoara. Compania a început producţia în anul 1949. În 1993, compania a fost privatizată primind o infuzie de capital de 18 milioane dolari.

Din 1996, Luxten Lighting a participat şi a câştigat licitaţii publice pentru proiectarea şi realizarea iluminatului public în diverse oraşe din România. Cel mai notabil contract este cel semnat cu Primăria Municipiului Bucureşti în 1997, pentru reabilitarea şi menţinerea sistemului de iluminat public. Contractul semnat pe o perioadă de 15 ani stipulează o investiţie de 75 milioane de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb