"Maguay" şi-a majorat cu 25% cifra de afaceri în 2007

Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 februarie 2008

Pentru 2008, compania estimează o creştere cu 30%, la 11 milioane de euro

"Maguay", companie care activează pe segmentul integrării de sisteme, staţii grafice şi servere, a înregistrat, în 2007, o cifră de afaceri de 8,5 milioane de euro, cu o creştere de 25% faţă de anul precedent, au anunţat, ieri, oficialii com­paniei.

Domnul Eduard Pughin, manager operaţional al "Maguay" a declarat: "Am încheiat anul 2007 cu o cifră de afaceri în creştere cu 25% comparativ cu 2006, iar pentru anul în curs ne propunem o evoluţie de până la 11 milioane de euro, luând în considerare parteneriatele pe care le dezvoltăm, în special cu şi , dar şi creşterea vizibilităţii şi recunoaşterea brand­-ului Maguay pe piaţa locală".

Pe segmentul serverelor, categorie de business prioritară pentru companie, "Maguay" a atins, în 2007, o cotă de piaţă de 6% din totalul celor vândute în Româ­nia. "Pentru anul 2008, ne propunem să atingem 1.000 de unităţi vândute, în condiţiile unei pieţe estimate la 800.000 de unităţi", a adăugat domnul Pughin. Pentru seria de notebook-uri eXpertBook, lansată în noiembrie 2007, compania ţinteşte până la 4.000 de produse vândute, pe o piaţă în creştere, care ar putea ajunge la 450.000 de unităţi.

Conform estimărilor reprezentanţilor companiei, piaţa de servere va avea, în anul 2008, un ritm de creştere care poate să ajungă şi la 15%. "Intenţionăm ca, în 2008, să atingem o cotă de 10% pe acest segment", a subliniat Eduard Pughin.

Compania "Maguay" are în plan, pentru anul acesta, în primul rând dezvoltarea parteneriatelor deja existente, ur­mând ca prioritate completarea portofoliului de produse.

Au fost lansate serverele Maguay eXpertBlade

Ca să vină în întâmpinarea nevoilor companiilor mici şi mijlocii, "Maguay" a lansat gama de servere Maguay eXpertBlade, pe platforma IntelMultiFlex. Maguay eXpertBlade porneşte de la o configuraţie minimală de două servere, ce includ şi stocare, şi se poate ridica până la şase servere, cu până la 14 hard-discuri de 2.5", într-o carcasă montabilă 6U în rack. "Intel MultiFlex este o tehnologie inovatoare, care le oferă integratorilor de sisteme o varietate de blocuri funcţionale, de care vor beneficia, în final, companiile mici şi mijlocii", a declarat Frantisek Fait, channel business development manager al "Intel" Corporation. Domnia sa a adăugat: "Suntem încântaţi să colaborăm cu pentru a le oferi clienţilor din România cea mai nouă soluţie a noastră, la scurt timp după lansarea la nivel mondial".

"Destinat segmentului IMM, Maguay eXpertBlade poate sta la baza infrastructurii IT ce deserveşte aplicaţiile de business necesare creşterii competitivităţii în acest segment", a precizat Eduard Pughin.

Domnia sa a explicat că avantajul real al serverelor eXpertBlade îl reprezintă uşurinţa în administrare, spaţiul restrâns pe care îl ocupă, scalabilitatea, flexibilitatea, eşa­lonarea investiţiilor, deoarece, pe măsură ce cresc necesităţile de procesare ale unei companii sau se implementează noi proiecte, se adaugă din ce în ce mai multe servere.

Serverul Maguay eXpertBlade este disponibil în piaţa din România şi are un preţ pornind de la 5.000 de euro, pentru o configuraţie minimală de două servere, la care se pot adăuga până la şase servere, pe măsură ce necesităţile cresc.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb