MEDIA GALAXY prezinta in premiera in Romania Camere Video High Definition Panasonic

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 mai 2007

Panasonic alaturi de MEDIA GALAXY lanseaza in Romania noua gama de camere video High Definition, create sa tina pasul cu evolutia continua a televizoarelor cu Plasma sau a LCD-urilor catre diagonale si rezolutii din ce in ce mai mari. Cele doua modele, HDC-SD1 si HDC-DX1, inregistreaza imagini si sunete extrem de clare, la o calitate de inalta definitie, fiind ideale pentru redarea pe orice home cinema ultraperformant.

Prin HDC - SD1 si HDC - DX1 Panasonic a impus noi standarde de calitate pentru camerele video de astazi si a dat publicului larg posibilitatea de a-si inregistra cele mai frumoase amintiri din viata in imagini si sunet la cel mai inalt nivel calitativ.

Modelul HDC - SD1 inregistreaza pe carduri de memorie SDHC. SD1 debuteaza ca cea mai mica si mai usora camera video High Definition si 3CCD din lume. Deoarece nu exista parti mobile in zona inregistrarii, SD1 este, de asemenea, extrem de rezistenta la impact si socuri dure. Va asiguram de inregistrari sigure, practic fara nici o eroare.

Modelul HDC - DX1 inregistreaza pe discuri DVD conventionale. Nu veti fi nevoiti sa derulati inainte si inapoi pentru a cauta secventa dorita pentru revizionare. Imaginile si sunetul sunt inregistrate direct pe disc pentru a asigura o stocare sigura si usoara.

Ambele modele folosesc formatul pentru inregistrarea High Definition - AVCHD, precum si deja celebrul sistem profesional de la camerele de televiziune - 3CCD. HDC - SD1 asigura aproximativ 1 ora de inregistrare High Definition pe un card de 4GB SD High Capacity, in timp ce HDC - DX1 poate inregistra aproximativ 40 de minute la rezolutie High Definition pe un DVD - R DL.

La 8 Dec 2006

In ultima vreme au crescut numarul formatelor care fac posibila redarea imaginilor High Definition, ceea ce a determinat un mare numar de producatori de echipamente video sa incorporeze tehnologia High Definition. In industria televizoarelor si sistemelor home cinema cererea pentru tehnologii de ultima ora a depasit deja asteptarile producatorilor, imaginile perfecte pe ecrane mari si sunetul foarte clar oferite de acestea fiind deja regasite in tot mai multe livinguri. Beneficiind de vasta experienta a transmisiunii Olimpiadelor si a studiourilor de la Hollywood, Panasonic cerceteaza si dezvolta permanent tehnologii inovatoare care tintesc perfectiunea imaginii si a sunetului. Pornind de la acest considerent, noile camere video High Definition destinate publicului larg nu ar fi putut atinge nivelul maxim al performantei imaginii si al sunetului fara sa fi incorporat si arhicunoscutul sistem profesional 3CCD, inregistrare cu 5 microfoane, pe 5.1 canale cu suround, lentile Leica.

Prezentarea functiilor si a tehnologiei

Sistem 3CCD

Modelul SDR-H250 este prevăzut cu un sistem 3CCD care este utilizat de cele mai profesioniste echipamente de radioteleviziune. Camerele profesioniste 3CCD de la Panasonic au adus imagini impresionante pentru spectatorii din întreaga lume începând cu anul 1992, când au fost selecţionate pentru prima dată în calitate de echipamente de difuziune pentru Jocurile Olimpice. Panasonic a redus dimensiunile sistemului său profesionist 3CCD pentru a putea fi utilizat la modelele de larg consum. Într-un sistem 3CCD, lumina primită prin obiectiv este împărţită în cele trei componente primare color ale acesteia (roşu, verde şi albastru), iar semnalul de la fiecare dintre acestea este procesat de unul dintre cele trei CCD-uri. În comparaţie cu sistemele convenţionale cu 1CCD, sistemul cu 3CCD de la Panasonic oferă culori mai vii, mai apropiate de cele naturale, mai multe detalii şi o gradaţie mai bogată.

O.I.S. (Stabilizator optic al imaginii)

Panasonic"s O.I.S. minimises the shaking and blurring that can occur when shooting with unsteady hands. Because this is an optical system, there is no loss of quality resulting in images that are captured in all of their original beauty. O.I.S. is truly necessary in an age of large-screen, high-resolution TVs, when every image imperfection is easily visible. Its image-enhancing effect is also not limited to moving pictures, but also greatly improves still images.

5-Microfoane, 5.1-Channel Surround Sound

HDC-SD1 si HDC-DX1 sunt primele camere video din lume ce incorporeaza sistemul de inregistrare a sunetului cu 5 microfoane, pe 5.1 canale cu surround. Cand inregistrarile sunt redate pe un home cinema 5.1, privitorii vor fi inconjurati de un sunet clar, foarte detaliat ce ii va transpune direct in mijlocul actiunii. Zoom-ul video lucreaza concomitent cu cel audio, fiind astfel posibil sa auziti clar, distinct sunetul produs doar de o singura sursa.

La 8 Dec 2006

Obiectivul Leica Dicomar (H250)

Fotografii din întreaga lume cunosc compania Leica Camera AG ca fiind un producător de camere şi obiective de cea mai buna calitate. Tehnologia optică avansată a acestei companii in colaborare cu tehnologia digitală de vârf de la Panasonic au creat obiectivul Leica Dicomar. Obiectivul Leica Dicomar, disponibil la ambele modele,utilizează sticlă optică cu dispersie redusă pentru a diminua neclaritatea culorii. Se aplică un proces de acoperire cu mai multe straturi peste suprafaţa elementelor de lentile pentru a minimiza defectul imaginii, astfel încât imaginile să fie contrastate, clare, fără lumini parazite şi imagini fantomă.

Leica este o marcă înregistrată a Leica Microsystems IR GmbH, iar Dicomar este o marcă înregistrată a Leica Camera AG.

Produsele sunt disponibile in premiera in Romania prin reteaua de magazine MEDIA GALAXY. Incepand de marti, 29 mai 2007 camera video Panasonic HDC - SD1 este disponibila in MEDIA GALAXY la pretul de 3 999 lei, plus un trepied si o geanta cadou. Camera video HDC - DX1 poate fi achizitionata din orice magazin MEDIA GALAXY din intreaga tara la pretul de 3.499 lei. La achizitionarea acesteia este oferit cadou pachetul software Nero 7 care permite editarea imaginilor si sunetelor captate cu inalta definitie.

Media Galaxy este cel mai modern lant de magazine de mare suprafata specializat in produse electronice, electrocansice si IT &C din Romania. Gama de produse oferite depaste 13 000 de produse si se distinge prin diveristate si noutate. In rafturile Media Galxy sunt prezente ultimele noutati din domeniu. Intreaga noua gama de camere foto si video Panasonic este disponibila in Media Galaxy alaturi de alte 300 de modele de camere foto si video.

Despre Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. (Panasonic)

Matsushita Electric Industrial Co.Ltd., cu sediul la Osaka, Japonia, renumita pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama varianta de clienti, afaceri si nevoi industriale. Vanzarile inregistrate de companie in anul fiscal incheiat la 31 Martie 2006 au fost de 76.02 miliarde de dolari US. Actiunile companiei Matsushita sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, New York (NYSE:MC), Euronext Amsterdam si Frankfurt.

Mai multe informatii despre panasonic puteti gasi la: http://www.panasonic.net si http://www.panasonic.ro.

Despre MEDIA GALAXY

MEDIA GALAXY este marca a grupului ALTEX, lider pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. In prezent reteaua numara 15 magazine deschise in principalele orase din tara. MEDIA GALAXY ofera clientilor sai o gama variata de produse, punandu-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile. Detalii suplimentare puteti gasi la www.mediagalaxy.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb