MedLife achiziţionează Spitalul Lotus Ploieşti

F.B.
Companii #Sănătate / 21 octombrie 2019

MedLife achiziţionează Spitalul Lotus Ploieşti

Sistemul Medical MedLife anunţă achiziţia pachetului de 100% din acţiunile Spitalului Lotus SRL din Ploieşti, cel mai important furnizor de servicii medicale private din judeţul Prahova, care asigură servicii integrate de ambulatoriu, imagistică, laborator, spitalizare şi maternitate, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei noastre.

Spitalul cuprinde 22 de paturi în 12 rezerve, 2 săli de terapie intensivă şi un bloc operator cu 2 săli de operaţie. Partea de ambulatoriu este dotată cu 9 cabinete de consultaţii, care acoperă 21 de specialităţi medicale, dar şi cu un departament complet de radiologie şi imagistică medicală dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Totodată, unitatea cuprinde şi un laborator, care efectuează peste 500 cele mai complexe teste medicale, conform sursei citate,

În 2018, spitalul Lotus a deservit cca 100.000 de pacienţi. Compania are în prezent peste 135 de medici şi asistente şi a înregistrat la nivelul anului 2018 o cifră de afaceri de 3,9 milioane euro.

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife a declarat : "Pentru noi, Lotus devine un parteneriat important în sudul ţării care împărtăşeşte aceeaşi structură sănătoasă de business ca şi a noastră. Suntem prezenţi pe piaţa de servicii medicale din Ploieşti de 3 ani, printr-o hyperclinică, iar odată cu finalizarea acestei tranzacţii, vom putea oferi prahovenilor şi zecilor de mii de clienţi din companii servicii medicale integrate, de la ambulatoriu, laborator, imagistică şi spitalizare. Totodată, acest parteneriat este şi o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung faţă de investitori de a ne continua expansiunea prin achiziţii. Este al doilea pas după OncoTeam dintr-o serie mai mare de tranzacţii pe care sperăm să le semnăm până la finele acestui an"

Nicoleta Craciunoiu, Director General Spitalul Lotus a declarat : "Vom face echipă cu cel mai mare jucător de servicii medicale private din România, dar şi din Sud Estul Europei, iar acest lucru ne bucură şi ne onorează în egală masură. Acest parteneriat ne va ajuta să ne continuăm planul: de a asigura fiecărui pacient servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generaţie".

Tranzacţia a fost intermediata de Deloitte Romania, prin Ioana Filipescu, Partener Corporate Finance.

Prin preluarea spitalului Lotus, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 25 de companii achiziţionate, ultima tranzacţie anunţată fiind laboratorul OncoTeam, din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb