Motorola revoluţionează experienţa muzicală prin lansarea telefonului ROKR E8

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 ianuarie 2008

ROKR E8 trece de la funcţia de convorbire la cea de muzică printr-o singură atingere, graţie tehnologiei Motorola ModeShift

Las Vegas, 16 ianuarie 2008 - Motorola Inc. (NYSE: MOT) îşi extinde gama de produse de muzică prin lansarea telefonului ROKR E8, un dispozitiv de ultimă generaţie care combină cu succes arta cu ştiinţa tehnologică avansată.

"ROKR E8 este atât un MP3 player care oferă posibilitatea de a purta convorbiri telefonice, cât şi un telefon mobil cu funcţii audio excepţionale. Datorită tehnologiei noastre unice ModeShift, putem contrazice prejudecata conform căreia telefoanele cu funcţii de muzică sunt inferioare calitativ dispozitivelor audio dedicate", a explicat Stu Reed, preşedinte Motorola Mobile Devices.

ROKR E8 s-a evidenţiat la CES 2008, primind recunoaşterea mai multor publicaţii de prim rang specializate în tehnologie. Telefonul a fost recompensat prin:

Premiul CNET Best of CES, la categoria Telefoane mobile şi inteligente, acordat de redactorii CNET. Premiile Best of CES , ajunse la cea de-a treia ediţie, sunt acordate celui mai bun produs din fiecare cele 10 categorii de produse şi sunt selectate din sute de propuneri.

Premiul CNET People"s Voice, bazat pe aproape 11.000 de voturi venite din partea utilizatorilor şi a vizitatorilor târgului care au dorit să-şi facă cunoscută alegerea lor pentru cel mai bun produs prezent la CES

Premiul Popular Mechanics Top 20 Products of CES - Editor"s Choice Award, prin care redacţia revistei Popular Mechanics a lăudat compania Motorola pentru reuşita de a încorpora tehnologia haptică în produse de zi cu zi

Premiul LAPTOP Magazine Best of CES 2008: Best Cell Phone, redactorii LAPTOP observând de asemenea "eforturile deosebite depuse de Motorola pentru a îmbunătăţi tehnologia haptică".

Telefonul ROKR E8 se distinge printr-o serie de detalii originale:

Tehnologia ModeShift permite transformarea telefonului într-un player muzical complet funcţional printr-o singură atingere

Tehnologia haptică inovatoare răspunde tactil utilizatorului în momentul apăsării uneia dintre tastele virtuale

Rotiţa de navigare FastScroll îi lasă utilizatorului libertatea de a căuta rapid melodiile preferate

Tehnologia patentată CrystalTalk asigură claritatea convorbirilor în medii zgomotoase

Compatibilitatea cu aplicaţia Windows MediaPlayer 11 facilitează transferul melodiilor stocate pe calculator către telefon

Motorola a conceput telefonul ROKR E8 pentru a oferi publicului o experienţă de convorbire sau muzică lipsită de compromisuri. Graţie tehnologiei de ultimă generaţie Motorola ModeShift, dispozitivul cu patru benzi de frecvenţă şi compatibilitate GPRS şi EDGE le oferă utilizatorilor doar acele taste de control de care au nevoie, în momentul în care au nevoie de ele.

Atunci când telefonul ROKR E8 este închis, suprafaţa sa este netedă şi opacă, fără nici un fel de taste vizibile. Deschiderea dispozitivului duce la apariţia unei tastaturi numerice virtuale pe faţa aparatului. Atingerea tastei dedicate de muzică determină dispariţia tastaturii numerice, lăsând loc numai pentru butoanele de control ale player-ului de muzică - funcţiile de play, pause, fast forward şi rewind.

Cu toate acestea, telefonul ROKR E8 nu este doar un dispozitiv "touch". Încorporând tehnologia haptică, terminalul oferă utilizatorilor răspunsul tactil pe care îl aşteaptă de la o tastatură tradiţională, ei având astfel siguranţa că tasta a fost apăsată.

ROKR E8 marchează debutul rotiţei de navigare FastScroll de la Motorola, o nouă modalitate de control cu viteză variabilă, care permite utilizatorilor să treacă rapid în revistă întreg conţinutul stocat în telefon. Cu o uşoară mişcare circulară a degetului, rotiţa asigură navigarea prin conţinutul de muzică (în modul de muzică) sau cel multimedia (în modul de imagine), prin lista de contacte sau prin calendar. Informaţia este vizualizată uşor pe ecranul QVGA cu diagonală de 2 inch.

În modul de muzică, ROKR E8 livrează sunet excepţional mulţumită unei funcţii stereo tri-dimensională care intensifică calitatea sistemului audio cu două canale, dar şi mulţumită unei funcţii de egalizare a tonurilor. Utilizatorii pot asculta muzică prin difuzorul integrat, printr-un set de căşti stereo Bluetooth compatibile sau printr-un set de căşti cu plug de 3.5 mm.

În acelaşi timp, ROKR E8 oferă utilizatorilor posibilitatea de a descoperi muzică nouă prin funcţia radio FM inclusă şi prin afişarea descrierii melodiei. Memoria internă de 2 GB oferă suficient spaţiu pentru stocarea a 1.500 cântece, în timp ce memoria externă poate fi mărită până la 4 GB printr-un card microSD opţional. Transferul de muzică se desfăşoară rapid prin USB 2.0. Dispozitivul este compatibil cu aplicaţia Windows Media Player 11, facilitând astfel accesul utilizatorului la peste 200 magazine online de muzică.

Un telefon dedicat prin excelenţă iubitorilor de muzica, ROKR E8 nu dezamăgeşte nici la capitolul foto. Telefonul încorporează o cameră de 2 mega pixeli, dotată cu zoom 8x şi funcţie multi-shot, care permite utilizatorilor să facă atât captare foto, cât şi video.

În modul telefon, ROKR E8 asigură calitatea apelurilor datorită tehnologiei Motorola CrystalTalk. Telefonul este suficient de puternic încât poate primi apeluri chiar şi atunci când se descarcă sau se ascultă muzică, când se trimit mesaje de text, când se navighează pe Internet sau se foloseşte funcţia foto. Construcţia şi materialele de calitate garantează durabilitatea şi fiabilitatea telefonului ROKR E8. Stilul modern al companiei Motorola se regăseşte în detaliile rafinate de design ale telefonului, cum ar fi faţa lucioasă, carcasa inferioară din aluminiu, tastele laterale metalice şi marginile gravate.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscută în lume pentru inovaţie şi leadership în comunicaţiile wireless şi în bandă largă. Inspiraţi de viziunea noastră de mobilitate continuă - Seamless Mobility - specialiştii Motorola vă oferă soluţii pentru conectarea simplă şi fără limite, cu oamenii, informaţiile şi divertismentul de care aveţi nevoie. Realizăm aceasta prin crearea şi furnizarea de produse indispensabile, experienţe irezistibile şi reţele de comunicaţii puternice - împreună cu o gamă întreagă de servicii complementare. O companie Fortune 100, cu prezenţă şi impact globale, Motorola a avut vânzări de 42,8 miliarde USD în 2006.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb