Net Consulting a primit certificarea Kofax Platinum Level Partner

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 iulie 2008

"Performantele pe care le-am atins prin implementarea solutiilor Kofax de captura inteligenta si procesare electronica a documentelor, au condus la obtinerea statutului de KOFAX PLATINUM PARTNER", spune Bogdan Mustata, Deputy Sales Manager la Net Consulting, unul din cei mai importanti integratori de sisteme informatice si furnizori de solutii complexe IT din Romania.

Tibor Rozsahegy, Kofax Senior Sales Engineer, Software & Solutions Sales, Emerging Markets : "Felicitari si fiti bineveniti in calitate de Platinum Partener. Sunteti a treia companie care obtine aceasta certificare in zona de est a Europei. Acest nivel este cu adevarat dificil de obtinut, chiar daca luam in considerare intreg teritoriul Europei".

Kofax furnizeaza de peste 20 de ani solutii pentru automatizarea proceselor de business in care documentele detin rolul principal, administrand captura, transformarea, schimbul si circulatia fluxurilor de informatii critice de business de pe hartie, fax sau format electronic intr-o maniera mult mai precisa, mai eficienta ca timp si costuri. Solutiile Kofax isi dovedesc adevarata profitabilitate in domenii precum serviciile financiare, administratia publica, sectorul bancar-financiar si al asigurarilor, utilitati, industrie, sau telecomunicatii.

Kofax intretine o retea globala de peste 1.200 Certified Solution Providers , 10.000 de clienti la nivel mondial precum si propriile organizatii de vanzari si servicii in America, Asia Pacific si EMEA.

Net Consulting are competente solide in Business Automation (Capture; Electronic Document Archiveing; Content Management), a acumulat experienta si expertiza in acest domeniu si a implementat numeroase proiecte de acest gen. Compania in calitate de Kofax Certified Gold Partner, are certificari tehnice solide care reflecta un nivel ridicat al specialistilor sai (Kofax Technical Solutions Specialist - Certified in Ascent Capture 7; Kofax Technical Solutions Specialist - Certified in Ascent Xtrata Pro 3).

Net Consulting este partener al Kofax din 1997 si dispune de competenta si experienta in implementarea de proiecte complexe (Capture; Electronic Document Archiving; Content Management). Printre cei mai importanti clienti: ABN AMRO Bank, Banca Romaneasca, Bancpost, ING Bank Romania, Institutul National de Statistica, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, UniCredit Tiriac Bank

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb