Noi abonamente de Internet mobil de mare viteză în oferta Vodafone România

F.A
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 februarie 2009

Vodafone România a lansat vineri cinci noi abonamente de Internet mobil de mare viteză, cu trafic nelimitat, destinate atât utilizatorilor persoane fizice, cât şi clienţilor din segmentul de business, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

"Noua ofertă de date mobile în bandă largă vine în întâmpinarea cererii în creştere pentru aceste servicii, în rândul tuturor categoriilor de utilizatori. Clienţii Vodafone au acum la dispoziţie pachete de date variate, cu viteze de până la 7,2 Mbps şi trafic nelimitat, adaptate tuturor nevoilor de comunicare. Serviciile noastre de date mobile sunt disponibile acum în peste 500 de localităţi din ţară", a spus Liliana Solomon, director general executiv Vodafone România.

Astfel, oferta Vodafone de 9 euro oferă utilizatorilor viteze de până la 1,8 Mbps pentru un trafic iniţial de 1 GB. Pentru nevoi mai mari de comunicare, clienţii au la dispoziţie două abonamente de 11 euro şi respectiv de 16 euro, care oferă viteză de până la 3,6 Mbps, pentru un trafic iniţial de 2 GB şi, respectiv de 4 GB.

De asemenea, clienţii Vodafone România pot opta pentru unul dintre pachetele de 19 sau de 27 de euro, aceste abonamente oferind utilizatorilor viteze de transfer al datelor de până la 7,2 Mbps, pentru un trafic iniţial de 4 GB şi, respectiv de 8 GB.

Traficul de date care depăşeste valorile specificate pentru fiecare abonament Vodafone Mobile Connect nu va fi taxat suplimentar, însă viteza corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps. Cu extraopţiunea de 3 euro/lună, clienţii Vodafone pot suplimenta cu 1 GB traficul iniţial disponibil la viteza specificată pentru fiecare abonament de date mobile.

Vodafone România extinde până la 31 martie 2009 oferta speciala prin care clienţii Vodafone pot achiziţiona laptop-ul Vodafone Log"n"Go la preţuri începând de la 99 de euro (TVA inclus). De asemenea, pentru orice abonament Vodafone Mobile Connect încheiat pe o perioadă de 2 ani, clienţii Vodafone beneficiază de dispozitive de conectare gratuite.

Accesul la Internet este disponibil în toată reţeaua Vodafone România, la viteze de până la 7,2 Mbps în zonele cu acoperire 3G broadband (în peste 500 de localităţi, reprezentând 50 la sută din populaţia ţării), precum şi la nivel naţional prin GPRS.

Serviciile de date mobile sunt disponibile în străinătate, şi anume la viteze 3G broadband, în 27 de ţări/teritorii, prin 34 de operatori, la viteze 3G, în 39 de ţări, prin 64 de operatori şi la viteze GPRS, în 73 de ţări/teritorii, prin 139 de operatori.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienţi, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienţi în întreaga lume.

Tarifele pentru pachetele de date mobile Vodafone Mobile Connect, precum şi pentru extraopţiune nu includ TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb