Noua serie de căşti XB de la Sony dezvăluie cele mai joase frecvenţe

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 februarie 2009

Fanii oricărui gen muzical au acum la dispoziţie o nouă serie de căşti de la Sony, destinată iubitorilor de muzică, cu gusturi sofisticate.

Noua serie XB, cu un design preţios şi elegant, redă vibraţia specifică atmosferei de club, punând în valoare puterea basului puternic, aproape tangibil. Beneficiind de funcţia "eXtra Bass", noua serie XB reproduce cu mare acurateţe frecvenţele foarte joase, fără a compromite însă gama frecvenţelor de voce sau sunetele cu frecvenţă înaltă.

Seria XB include cinci modele, cu vârful de gamă reprezentat de modelul închis MDR-XB700. Acest model dispune de cele mai noi tehnologii Sony, care le oferă utilizatorilor experienţe similare cu atmosfera incendiară din cluburi.

Un difuzor robust, de formă convexă, cu dimensiuni mari (50 mm), permite reproducerea facilă a frecvenţelor foarte joase, nealterate. Redarea optimizată a basului este echilibrată armonios de reproducerea clară, exactă a frecvenţelor înalte şi medii, pentru un rezultat sonor bogat şi convingător.

În aceeaşi linie elegantă a design-ului Sony, imaginea noii serii este la fel de importantă ca performanţele acustice ale căştilor. Învelitoarea din piele sintetică reduce pierderea sunetului, pentru vibraţii mai puternice şi profunde ale basului, oferind căştilor o izolaţie fonică de excepţie, pentru modelele MDR-XB700/500/300. Învelitoarea specială, din uretan, difuzează presiunea uniform, permiţând utilizatorilor purtarea comfortabilă a căştilor pe timp îndelungat.

Sistemul de izolare fonică este completat de banda pentru cap, a cărei lăţime şi design discret oferă confort sporit de utilizare şi, nu în ultimul rând, un aspect modern, de ultimă generaţie.

De asemenea disponibile, modelele intra-auriculare MDR-XB40EX şi MDR-XB20EX sunt capabile să redea fidel sunetul vibrant al basului, datorită design-ul creativ ce nu permite pierderea informaţiei acustice. Orientarea specială a difuzorului, pe verticală (numai pentru modelul MDR-XB40EX) optimizează redarea clară şi vibrantă basului, fără a compromite confortul utilizatorului.

Finisajele de aluminiu (numai pentru modelul MDR-XB40EX) şi cablul rezistent, plat adaugă o notă distinctivă şi elegantă noii serii XB, de la Sony.

Seria XB, cu funcţia Extended Bass, este disponibilă începând cu luna martie.

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, Sony se poziţionează ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55,44 miliarde de euro (8.871 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2008, bazate pe o rată medie de schimb de 160 yeni la 1 euro. Deţine aproximativ 180.500 angajaţi în toată lumea.

În Europa, Sony a înregistrat vânzări consolidate de 12,73 miliarde euro (2.328 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2008. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9,55 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb