NVIDIA, prima companie pregătită pentru Windows 7

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 mai 2009

Compania oferă suport software complet pentru platforma NVIDIA ION şi produsele GeForce şi Quadro

NVIDIA este primul producător de produse hardware ce lansează drivere certificate WHQL pentru Windows 7, cu suport pentru toate tipurile de platforme

NVIDIA anunţă că, odată cu lansarea versiunii Windows 7 RC (release candidate), este primul producător de echipamente hardware ce pune la dispoziţia utilizatorilor drivere certificate Windows Hardware Quality Labs (WHQL), atât pentru PC-uri desktop, cât şi notebook-uri, descătuşând performanţa maximă pe platformele ION şi întreaga gamă de produse GeForce şi Quadro.

Windows 7 îmbunătăţeşte semnificativ modul în care sistemele de operare Windows utilizează unitatea de procesare vizuală (GPU), pentru a oferi o experienţă multimedia şi mai captivantă.

Utilizând avantajele oferite de unităţile de procesare vizuală, atât în accelerarea efectelor vizuale cât şi în procesarea paralelă, Windows 7 cu DirectX Compute va garanta o funcţionalitate şi o experienţă vizuală de neegalat şi, mai mult decât atât, va surprinde foarte plăcut utilizatorii, prin performanţele şi viteza sa de reacţie, ne asigură oficialii companiei printr-un comunicat remis redacţiei.

Dwight Diercks, Vice preşedinte, software engineering, NVIDIA, a spus: "Utilizatorii Windows 7 au acum cea mai performantă platformă software, cu suport complet pentru SLI, PhysX, 3D Vision şi DirectX Compute. Pasionaţii de jocuri, utilizatorii care fac frecvent codări video sau cei care pur şi simplu caută o experienţă îmbunătăţită de procesare, se vor bucura cu siguranţă ştiind că avem aprobarea oficială, cu <ştampila> WHQL de la Microsoft."

Driverele 185.85 WHQL oferă de asemenea suport pentru Microsoft WDDM v1.1. Rulând pe GPU-urile NVIDIA DirectX 10, driverul Microsoft WDDM v1.1 oferă capacităţi vizuale superioare în Windows 7.

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb