Omnilogic - 15 ani de performanta pe piata IT&C din România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 decembrie 2007

Pentru echipa Omnilogic, 17 decembrie 2007 a fost o zi speciala care a marcat aniversarea a 15 ani de la înfiintarea companiei, un interval de timp generos atât ca durata, dar mai ales ca rezultate. Din 1992 si pâna în prezent, Omnilogic a demonstrat ca stie sa raspunda si sa anticipeze cerintele unei piete foarte dinamice si extrem de exigente. Viziunea realista a echipei manageriale, precum si adaptarea continua la tendintele si evolutiile globale din acest domeniu au garantat succesul companiei.

De 15 ani, Omnilogic este liderul industriei românesti de IT&C.

Ateneul Român a fost gazda unui eveniment de exceptie: "Music of Succes". Cei 15 ani de perfomanta si excelenta Omnilogic au fost marcati printr-un concert extraordinar sustinut de Nigel Kennedy, un violonist al carui succes global este în spiritul acestei aniversari. Omnilogic îsi propune ca, în urmatorii ani, sa devina nu doar un jucator regional, ci si un important actor global.

"Vrem ca aceasta seara sa reprezinte mai degraba un moment anticipativ, decât un moment retrospectiv, de altfel specific business-ului în care evoluam - tehnologia reprezentând în mod covârsitor perspectiva viitorului si infinit mai putin contemplarea trecutului. Credem ca am construit 15 ani de succese, 15 ani care putem spune ca se suprapun, în mare masura, peste istoria reala a României. Ceea ce ne propunem noi pentru anii urmatori este o noua treapta spre performanta si normalitate, începutul unui alte constructii solide, un succes global românesc de lunga durata, care sa propulseze Omnilogic în primele linii ale pietei de tehnologie", a declarat Gabriel Marin, Managing Director Omnilogic.

În aceasta provocare, Omnilogic porneste cu o noua structura de echipa, un logo nou si un sediu logistic pe masura, în care au fost investiti aproape 20 de milioane de euro.

Despre Nigel Kennedy

Nigel Kennedy, un artist a carui valoare incontestabila este confirmata cu fiecare aparitie.

Nascut la 28 dec. 1956, elev al lui Yehudi Menuhin, acest violonist de exceptie a jucat un rol important in a spori accesibilitatea muzicii clasice nu numai catre un cerc de intiati, dar catre marele public.

Desi a fost remarcabil in toate interpretarile concertelor clasice abordate, fie live, fie in inregistrari de studio, interpretarea exceptionala a capodoperei lui Antonio Vivaldi "Anotimpurile - The Four Seasons" - album inregistrat in 1989, a fost vandut in peste 2 milioane de exemplare, devenind in Guiness Book Of World Records drept cea mai bine vanduta opera muzicala clasica din toate timpurile.

Dar a-l considera doar un muzician "classic" ar insemna o abordare limitativa si ingradirea unui spirit liber si inventiv. In egala masura, atasat si performant in jazz, in muzica Celtica traditionala sau in rock, artistul a devenit celebru si prin intepretari orginale (cadenta inspirata de muzica lui Jimmy Hendrix in concertul de vioara a lui Beethoven) sau aparitiile live alaturi de The Who sau Kate Bush.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb