Omnilogic anunta deschiderea unui centru logistic "Omnilogic Logistic Center (OLC)" in Buchs

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 mai 2008

Aceasta entitate are personalitate legala elvetiana, este detinuta in proportie de 100% de Omnilogic Romania si va reprezenta baza expansiunii regionale. Omnilogic Logistic Center (OLC) va fi functional din 1 iunie 2008 si reprezinta faza initiala a unei investitii de peste 3 milioane EUR bugetate pentru urmatorii 2 ani.

"Credem ca aceasta etapa de dezvoltare era absolut necesara. Omnilogic a precizat public ca si-a construit o strategie regionala si europeana si are obiectivul de a deveni una din firmele importante din sectorul IT&C european in urmatorii 3-5 ani. Baza logistica era primul din elementele importante ale acestei strategii si iata ca in sfarsit am reusit sa-l finalizam.

In ceea ce priveste strategia de business, vom incerca sa combinam modelul nostru intern de productivitate (peste 3 mil USD/angajat) si expertiza logistica cu avantajele geografice si de infrastructura oferite azi de Confederatia Elvetiana" - a mentionat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.

Despre OMNILOGIC

Infiintata la sfarsitul anului 1992, OMNILOGIC a devenit rapid liderul necontestat al pietei romanesti IT&C. De la inceput pană in prezent, compania a initiat si a consolidat parteneriate strategice cu producători de varf din domeniul IT&C.

IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco Systems, Nortel, Ericsson, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel, Symantec, Lenovo, Lexmark, VMware, Oracle sunt doar cativa dintre producatorii mondiali de referinta cu care Omnilogic a semnat contracte de value-added distribution. Totodată, OMNILOGIC a fost implicată direct sau indirect in majoritatea proiectelor de infrastructură IT&C nationale si regionale, atat in sectorul privat, cat si in cel public.

Omnilogic si-a extins anul trecut, afacerile pe zona de servicii IT si dezvoltare de software, prin achizitia companiei Softnet Development&Consulting, cel mai puternic partener din Romania al companiei americane IBM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb