Opt firme româneşti de software, la a treia misiune economică de profil din Brazilia

F.A.
Companii #IT / 27 mai 2013

Opt firme româneşti de software au participat, în perioada 13-19 mai, la a treia misiune economică de IT şi software la Porto Alegre şi Rio de Janeiro, din Brazilia, ce a fost organizată în parteneriat de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software (ARIES), cu finanţare de la bugetul de stat, arată un comunicat remis redacţiei.

Cele 8 firme prezente au fost Arxia, Beia Consult International, Bit Software, Flashnet, Isoftware, Hipcomm, Hypertalk şi QBIS Consult.

În prima parte a misiunii, au avut loc întâlniri de business matchmaking în cadrul BITS (Business IT Exhibition and Conference South America), organizat de CEBIT, în Porto Alegre, între 14-15 mai 2013.

În cea de-a doua parte a misiunii, pe 17 mai 2013, firmele româneşti şi-au prezentat soluţiile către factori de decizie din cea mai importantă asociaţie de profil din Rio de Janeiro, ASSEPRO, pentru a fi promovate tuturor membrilor interesaţi de potenţiale parteneriate.

"Pentru ARIES, scopul misiunii a fost acela de a stabili parteneriate bilaterale cu cat mai multe asociaţii braziliene de IT şi Software, atât pentru promovarea participanţilor şi a celor peste 250 firme membre ale asociaţiei, dar şi a talentelor şi competenţelor pieţei româneşti de IT în general. Participarea noastră a facilitat intrarea pe o piaţă imensă şi importantă din sectorul mondial de IT, aflată într-o ascensiune rapidă şi care ne oferă posibilitatea de a promova şi localiza produsele româneşti inovative, prin găsirea de parteneri locali", a declarat Mariana Duma, Vice Preşedinte ARIES.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb