Oracle a înfiintat Academia pentru Parteneri

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 noiembrie 2007

Initiativa educationala Oracle PartnerNetwork ofera training adaptat cerintelor specifice ale tuturor partenerilor Oracle din regiunea EE&CIS

Oracle (NASDAQ: ORCL) a lansat ieri prima Academie pentru Parteneri din regiunea EE&CIS în Istanbul. Initiativa academica pentru parteneri a fost dezvoltata pentru a creste capabilitatile partenerilor de a lucra cu tehnologii Oracle. Trainingul include cursuri specifice de implementare cu tehnologii Oracle, cu focus pe aplicatiile Oracle.

"Piata IT din regiunea EE&CIS se dezvolta cu o rapiditate de necrezut si pentru a avea succes în aceasta industrie de IT, e nevoie ca partenerii sa detina mereu ultimele capabilitati în cele mai noi tehnologii si produse, în cel mai scurt timp posibil", a declarat Michel Clement, vicepresedinte Alliances & Channels, Oracle EE&CIS.

Oracle estimeaza ca va furniza 10.000 de zile de training (fiecare curs dureaza în medie 10 zile) înainte de încheierea anului calendaristic 2008, oferind programe care acopera toate produsele Oracle. Intentia companiei este ca Academia pentru Parteneri sa devina un punct central de contact pentru instruirea partenerilor din regiune.

Partenerii din toate cele 35 de tari din regiunea EE&CIS sunt asteptati sa profite de existenta acestei Academii. Toate cursurile vor fi oferite în limba engleza, iar Oracle va subventiona partenerii care vor participa la training.

Deoarece cererea clientilor pentru aplicatii este tot mai mare, marea majoritate a cursurilor se va axa pe oferta de aplicatii, inclusiv produse Siebel, JD Edwards si PeopleSoft. Academia pentru Parteneri va acoperi de asemenea produse de tehnologie, ce includ Fusion Middleware si Service Oriented Architecture.

"Vânzarile de aplicatii au crescut mult în ultima vreme si Oracle a înteles nevoia noastra de a dispune în timp real de capabilitatile necesare unor livrari rapide si eficiente catre clienti. Aceste cursuri au fost gândite sa ofere partenerilor în cel mai scurt timp posibil resursele de care acestia au nevoie", a declarat Claudia Ursateanu, director general RomSoft, partener Oracle.

Despre Oracle PartnerNetwork (OPN)

Oracle PartnerNetwork este o retea globala de peste 19,500 de companii care furnizeaza solutii inovative de software bazate pe tehnologie Oracle. Prin accesul la produsele si serviciile tehnice, programele de instruire si de marketing si prin suportul acordat in vanzari, programul Oracle PartnerNetwork furnizeaza partenerilor resursele de care au nevoie pentru a avea succes in contextul economiei de astazi, aflate in permanenta schimbare. Partenerii Oracle pot oferi clientilor lor solutii de ultima generatie avand garantia calitatii din partea Oracle, cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume. Partenerii care demonstreaza cel mai inalt nivel de cunoastere a produsului, expertiza tehnica necesara si angajamentul in relatia cu Oracle devin calificati pentru nivelul de Oracle Certified Advantage Partner level.

Despre Oracle

Oracle este cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb