Parteneriat Net-Com şi GECAD NET pentru primul sistem integrat Customer Communication and Relationship Management (CCRM)

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 aprilie 2007

Cu ocazia evenimentului Call Center Expo 2007 (care a avut loc la Bucureşti între 17-19 aprilie) companiile Net-Com şi GECAD NET au lansat în premieră în România primul sistem integrat de management al comunicaţiilor şi relaţiei cu clientul - Customer Communication and Relationship Management (CCRM).

Cele două companii au anunţat cu această ocazie semnarea unui parteneriat care are ca scop promovarea şi implementarea de soluţii integrate de comunicaţii adresate firmelor medii şi mari. În acest parteneriat, Net-Com vine cu competenţa tehnologică în zona de echipamente hardware de comunicaţii - cum ar fi platforma Communication Server 1000 de la Nortel - iar GECAD NET va pune la dispoziţie competenţele tehnologice în domeniul software-ului de mesagerie şi CRM (Customer Relationship Management).

"Parteneriatul dintre cele două firme a survenit ca urmare a unei colaborări foarte bune pe care am avut-o în ultimii ani. Punând cap la cap experienţa Net Com în comunicaţii cu cea în software şi consultanţă pe care GECAD NET a câştigat-o în decursul ultimilor 15 ani, suntem convinşi că vom reuşi să oferim soluţii ingenioase şi eficiente companiilor care au nevoie de sisteme integrate de comunicaţii şi customer care", declară Dan Stroescu, director de marketing la Net-Com.

Acest parteneriat între Net-Com şi GECAD NET a fost inspirat şi de reunirea, la nivel mondial, a eforturilor Microsoft şi Nortel pentru lansarea pe piaţă a unei soluţii de tip "unified communication", soluţie care integrează într-o singură platformă comunicaţii fixe, mobile, e-mail şi instant messaging. Prima soluţie de acest gen la nivel mondial a fost lansată la finele anului trecut şi se bazează pe serverul de comunicaţii Communication Server 1000 Nortel şi suita de aplicaţii Live Communication Server de la Microsoft.

"Parteneriatul dintre Net-Com şi GECAD NET pune la dispoziţia companiilor româneşti soluţii certificate la nivel mondial dar şi servicii localizate, potrivite cu cerinţele mediului de business autohton, în contextul integrării în Uniunea Europeană", spune Gabriela Mechea, director general la GECAD NET.

Despre Net-Com:

Net-Com este o companie specializată în furnizarea de echipamente şi integrarea de sisteme de telecomunicaţii. Soluţiile de comunicaţii oferite de Net-Com acoperă o gamă largă de sisteme şi tehnologii. www.net-com.ro

GECAD NET furnizează sub brandul Sentinet servicii de securitate IT şi soluţii integrate de ultimă generaţie atât pentru siguranţa informatică a organizaţiilor, cât şi pentru crearea de infrastructuri informatice performante, indiferent de mărimea sau complexitatea lor. GECAD NET este parte a Grupului GECAD, grup cu experienţă de 12 ani în industria IT românească. www.gecadnet.ro; www.gecadshop.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb