PE FONDUL CREŞTERII RECLAMELOR ÎN LOCAŢII CU TRAFIC MARE DE MINORI ONJN vrea să reglementeze publicitatea din gambling

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 6 septembrie 2017

ONJN vrea să reglementeze publicitatea din gambling

Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc (ONJN) intenţionează să reglementeze publicitatea din domeniul jocurilor de noroc, pe fondul creşterii reclamelor în locaţii cu trafic mare de minori şi, în acest sens, vor fi transpuse într-o normă recomandările Comisiei Europene din acest sector, potrivit lui Dan Iliovici, preşedintele ONJN.

Domnia sa a menţionat, citat de Agerpres: "Am parcurs nişte recomandări ale Comisiei Europene, pe care le puteţi găsi şi pe pagina de Facebook a Oficiului. Recomandările le vom transpune într-o normă terţiară, astfel încât toţi cei care pot să deruleze o campanie publicitară din domeniul jocurilor de noroc să cunoască ce au voie, ce nu au voie, ce le recomandă să facă, ce le permite sau ce nu le permite. Mă îngrijorează foarte tare abundenţa de reclame din locaţii de foarte mare trafic de minori. Nu vreau să numesc firme sau operatori, vreau doar să vă spun că de multe ori merg prin oraş cu fiica mea, are 17 ani şi ea îmi atrage atenţia: «A mai trecut un autobuz din care nu se vede nici urmă de călător, ci este plin de reclame la jocuri de noroc» sau «Uite banner-ul uriaş pe nu ştiu ce clădire». Vă îndemn la reţinere! Întotdeauna am spus că autoreglementarea este mult mai bună decât dacă aşteptăm să vină o iniţiativă şi ştim că există deja una pe traseu, cu privire la interzicerea totală a reclamelor la jocurile de noroc".

Dan Iliovici a mai vorbit şi despre programul "Joc Responsabil", care are ca rol informarea minorilor cu privire la riscurile excesive ale jocurilor de noroc, sub umbrela căruia a fost lansată, luni, campania "Este în joc viitorul tău!". Aceasta se doreşte a fi un demers de informare şi conştientizare adresat tinerilor sub forma unor evenimente ce vor fi organizate în liceele din toată ţara, în perioada 15 septembrie 2017 - 31 mai 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb