PE TIMP DE CRIZĂ, Angajatorii îşi îndreaptă atenţia către specialiştii cu experienţă

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 2 noiembrie 2009

Peste 60 de companii au oferit, în perioada 30 - 31 octombrie, 700 de locuri de muncă, fiind preferaţi specialiştii, cu experienţă în domeniu, cu vârsta de peste 30 de ani şi cunoscători a cel puţin două limbi străine, a declarat, vineri, Oana Stroescu, responsabil comunicare al Târgului Angajatori de Top, agenţiei Agerpres.

"În acest an, mai ales în condiţii de criză, angajatorii mizează pe specialişti, oameni cu experienţă. Profilul ideal al angajatului ar fi: vârsta - în jur de 30 de ani, anul acesta vârsta crescând în raport cu ediţiile precedente, până la 35 de ani, specialişti, cu experienţă mai îndelungată, şi buni cunoscători au unor limibi de circulaţie internaţională, combinate cu o limbă ceva mai rară în România, de exemplu cehă, norvegiană, greacă sau maghiară", a precizat Oana Stroescu.

Criza a afectat totuşi piaţa muncii, astfel încât numărul ofertelor de muncă, 700, este mult mai mic comparativ cu ediţia de anul trecut, din primăvară, a Târgului, când existau peste 2.500 de oferte. "Majoritatea angajatorilor strâng acum CV-uri, angajările urmând să se facă din 2010, în funcţie de nevoile angajatorilor din acel moment", a spus Oana Stroescu. Totodată, angajatorii, în special cei din domeniul bancar şi consultanţă cer CV-uri on-line astfel încât selecţia sa se facă mai uşor.

"Noi angajăm imediat după târg, asta şi pentru că suntem o companie care se ocupă de outsourcing, iar multe companii preferă, în momente de criză să-şi externalizeze activităţile cât mai mult", a spus Irina Mânzală, şef de recrutare la "Accenture", companie de consultanţă şi outsourcing

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Oana Stroescu este o escroaca ordinara. Se prezinta drept presedinte al firmei Tango Event SRL, dar firma nu mai exista de aproape un an, si oricum avea sediul fictiv cu mult inainte. A adus in sapa de lemn recent Clubul Essenza de langa Piata Muncii iar acum se pregateste sa ruineze expozitia PrintEx 2010. S-a imprumutat de bani de la mai multe persoane dar a "uitat" sa-i restituie, ultima tzeapa trasa este de 9 milioane lei, iar persoana care a avut naivitatea sa creada in lacrimile care cerseau imprumutul pentru "doar cateva zile" a fost nevoita dupa aceea sa-si vanda lucruri din casa pentru a acoperi o rata la banca si sa-i ofere copilului un Craciun fara brad si cadouri, ba a fost si amenintata cu reclamatia la Politie daca mai insista sa i se restituie banii.

    Oana Stroescu este o escroaca ordinara. Se prezinta drept presedinte al firmei Tango Event SRL, dar firma nu mai exista de aproape un an, si oricum avea sediul fictiv cu mult inainte. A adus in sapa de lemn recent Clubul Essenza de langa Piata Muncii iar acum se pregateste sa ruineze expozitia PrintEx 2010. S-a imprumutat de bani de la mai multe persoane dar a "uitat" sa-i restituie, ultima tzeapa trasa este de 9 milioane lei, iar persoana care a avut naivitatea sa creada in lacrimile care cerseau imprumutul pentru "doar cateva zile" a fost nevoita dupa aceea sa-si vanda lucruri din casa pentru a acoperi o rata la banca si sa-i ofere copilului un Craciun fara brad si cadouri, ba a fost si amenintata cu reclamatia la Politie daca mai insista sa i se restituie banii.

    O stiu pe una Oana Stroescu, care era "pe felie" cu Bahaian in vremea Sabinei Product, facea ea pe fotomodelul pe atunci, ii poza in chiloti, probabil ca e vorba de aceeasi individa...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb