Peste 120 de hoteluri de pe litoralul românesc participă la campania de Black Friday

V.G.
Companii / 10 noiembrie 2022

Peste 120 de hoteluri de pe litoralul românesc participă la campania de Black Friday

Vacanţele pe litoral pentru vara 2023 se vor vinde în perioada 10-13 noiembrie cu reduceri de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele cu preţ redus Early Booking se calculează şi discountul acordat în cadrul campaniei de Black Friday, anunţă Litoralulromanesc.ro, într-un comunicat remis astăzi redacţiei.

Turoperatorul mai anunţă că peste 120 de hoteluri de pe litoralul românesc participă la campania de Black Friday.

"Ne aşteptăm ca şi anul acesta reducerile acordate în cadrul campaniei de Black Friday să suscite interesul turiştilor, mulţi dintre românii care îşi petrec vacanţele pe litoralul românesc fiind deja obişnuiţi cu acest concept. Există o aşteptare din partea lor, mulţi îşi pregătesc bugetul de vacanţă din timp pentru a putea profita de reducerile din acest weekend prelungit. În esenţă, o vacanţă rezervată acum, în perioada de Black Friday, vine cu două avantaje majore: economii la buget şi, în acelaşi timp, garanţia unei vacanţe pentru sezonul viitor, în condiţiile în care, momentan, nu ştim cum va evolua piaţa în lunile următoare şi cu atât mai puţin la vară", afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Potrivit sursei citate, cumpărat în această perioadă, un sejur de cinci nopţi la un hotel de două stele costă de la 260 de lei camera dublă, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 26 de lei.

Cel mai ieftin sejur pe litoralul românesc care poate fi achiziţionat de Black Friday costă 260 de lei pentru cinci nopţi de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord. Tariful este pentru două persoane. La o unitate de 3 stele din Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun inclus costă 89 de lei/camera dublă. Tot la 3 stele, dar în staţiunea Mamaia, preţurile pe noapte pornesc de la 129 de lei camera dublă, pachet ce include cazare şi mic dejun.

Cei care optează pentru variantele all inclusive pot rezerva de Black Friday un pachet la o unitate de cazare de 3 stele din Mamaia cu tarife pornind de la 340 de lei/camera dublă/noapte. La un hotel de 3 stele, dar în Eforie Nord, tot în regim all inclusive, preţurile pornesc de la 349 de lei/camera dublă/noapte. Un pachet all inclusive la un hotel de 4 stele recent renovat din Neptun-Olimp costă de la 413 lei/camera dublă/noapte. La 5 stele în staţiunea Mamaia Nord, un cuplu poate achita de la 112 euro/noapte, pachetul incluzând cazare în suită şi două mese pe zi.

"În ultimii ani, turiştii au început să se orienteze tot mai mult spre hotelurile cu servicii foarte bune şi să aleagă pachete complexe, ce includ cât mai multe facilităţi. Interesul pentru vacanţele all inclusive pe litoralul românesc este pe un trend ascendent şi ne aşteptăm ca aceste variante de sejur să fie şi cele mai solicitate în perioada de Black Friday", adaugă reprezentantul Litoralulromanesc.ro.

Românii care rezervă un sejur în perioada de Black Weekend (10-13 noiembrie) trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 14 noiembrie, şi trebuie să aibă în vedere că sumele achitate sunt nerambursabile. Totuşi, cei care nu vor să rişte să-şi piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanţă dintr-un motiv sau altul au posibilitatea de a include în pachet asigurarea de tip storno prin intermediul căreia poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb