Peste 7.000 de produse Apple, în noul magazin iStyle

Mihaela Dalar Stanca
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 martie 2012

În spaţiul de 260 metri pătraţi pot fi achiziţionate ultimele inovaţii Apple: computerul Mac, dispozitivele iPod, iPhone 4 şi iPad.

În spaţiul de 260 metri pătraţi pot fi achiziţionate ultimele inovaţii Apple: computerul Mac, dispozitivele iPod, iPhone 4 şi iPad.

Compania iStyle Bucharest SRL va deschide, vineri, cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, în Băneasa Shopping City, cu o suprafaţă totală de 260 metri pătraţi, din care 160 sunt destinaţi retailului. Dora Popeneciu, Director General iStyle România, a declarat: "Amenajarea magazinului, conceput după cele mai recente standarde Apple, a necesitat investiţii de peste 250.000 de euro, la care se adaugă fondurile pentru produsele demo şi stocul de produse destinat comercializării. Spaţiul generos ne va permite să expunem spre vânzare cea mai mare gamă de accesorii dedicată Apple din România, cu peste 7.000 de repere diferite".

Noul concept de magazin constă în atribuirea unor spaţii de training şi service, ce oferă clienţilor posibilitatea de a testa produsele şi de a înţelege mai bine funcţionalitatea acestora, a mai declarat reprezentantul iStyle.

România a intrat în valul doi de ţări ce lansează noile produse Apple

Magazinul din zona Băneasa deţine peste 7.000 de produse. Dora Popeneciu a adăugat: "În magazin este disponibil şi noul iPad, disponibil la preţul de 2.199 ron, preţ care este identic cu cel din restul statelor europene. Acest lucru a fost posibil datorită intrării ţării noastre în valul doi de ţări care au lansat noul iPad (vineri, 23 martie, acesta a ajuns în România), fapt ce reprezintă o premieră pentru ţara noas-tră, ţinând cont că iPad 2 a ajuns după un an şi jumătate de la lansare la noi!".

În ceea ce priveşte noul iPad 3, reprezentanţii iStyle se aşteaptă în acest an la o vânzare de peste 6.000 de unităţi, în toate cele patru magazine aflate în ţara noastră.

Dora Popeneciu ne-a declarat că produsele Apple se adresează atât specialiştilor din diferite domenii ce folosesc în munca lor ultimele inovaţii în domeniu, dar şi publicului larg, în special tinerilor care doresc să fie mereu la curent cu ce se lansează pe această piaţă.

În ceea ce priveşte concurenţa, reprezentanţii iStyle spun că piaţa este foarte competitivă, dar, Apple, fiind unul dintre brandurile ce inovează, el este, de fapt, cel copiat, a punctat Dora Popeneciu.

Cu o reţea de patru magazine (unul în Cluj, restul în Capitală), iStyle intenţionează să deschidă alte două unităţi în următoarele 12 luni, conform Mediafax.

"În partea a doua a anului, cel mai probabil în octombrie sau noiembrie, vom deschide un nou magazin, posibilele locaţii fiind centre comerciale din Iaşi, Timişoara, Constanţa sau Cluj", a spus Dora Popeneciu.

iStyle Bucharest este singurul Apple Premium Reseller din Româ-nia. Cu o experienţă de peste 10 ani în desfacerea produselor Apple pe piaţa locală, compania a înregistrat vânzări de 6,2 milioane de euro în 2011, în creştere cu 27% faţă de anul precedent.

"Pentru acest an avem ca obiectiv creşterea vânzărilor cu cel puţin 15%", a spus Popeneciu. Ea a adăugat că cele mai vândute produse din punct de vedere cantitativ sunt iPhone, iPad şi MacBook.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb