Începând din această vară, echipa de oenologi de la Murfatlar este condusă de Philippe Bonnet, reputat oenolog francez deţinător al "Diplôme en Viticulture - Oenologie B Montpellier" şi al "Diplôme de Commercialisation, de Distribution et Marketing des vins".
Radu Morar, directorul de marketing al Murfatlar, a declarat: "Noile tendinţe indică dezvoltarea pieţei de vinuri roşii, iar în contextul integrării Româ-niei, vinurile noastre trebuie să concureze cu celebre vinuri europene din Franţa, Italia sau Spania. Philippe Bonnet este renumit pentru vinurile sale roşii, obţinând de-a lungul timpului numeroase distincţii: premiul de excelenţă pentru Coteaux du Languedoc şi Marele premiu de excelenţă pentru Cantagals Rouge 2001".
În anul 1984, Philippe Bonnet, a creat o linie de îmbuteliere a vinurilor "Bag in Box", iar în anul 2000 a dezvoltat o nouă metodă de fermentare a vinului. A ocupat funcţia de director a mai multor cooperative viticole, unde a înfiinţat crame cu butoaie subterane şi a oferit consiliere în plantaţia viilor.
Murfatlar a investit în ultimii 5 ani peste 12 milioane de euro în tehnologie şi în septembrie 2002 Murfatlar este lider pe piaţa de vinuri cu o cotă de 32%. Altfel spus, una din 3 sticle cumpărate în România este Murfatlar. Producţia de struguri din acest an este estimată la circa 23.000 de tone. De la albe la roşii şi de la seci la dulci, vinurile Murfatlar acoperă gama cea mai largă de produse. La Murfatlar se face vin de aproape 2000 de ani de pe cea mai mare podgorie din Româ-nia aparţinând unui singur producător.