Platforma pentru Web Microsoft oferită gratuit pentru teste în regim profesional

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 aprilie 2009

Microsoft în parteneriat cu LiveHosting, Elvsoft, Your Soft Way, GlobeHosting, SimpliQ şi Dot Design cresc interesul pentru SaaS în România

Microsoft România continuă investiţiile în platforma de soluţii pentru Web şi anunţă un parteneriat cu şase furnizori de hosting locali, specializaţi în platforme şi tehnologii cum sunt Windows Server, Hyper-V şi Internet Information Services. Parteneriatul cu LiveHosting, Elvsoft, Your Soft Way, GlobeHosting, SimpliQ şi Dot Design are ca scop dezvoltarea spaţiul soluţiilor software livrate ca serviciu în România (SaaS = Software as a Service) şi cel al soluţiilor mixte (S+S = Software + Services), într-un context economic potrivit unei astfel de iniţiative.

Internet Information Services (IIS) 7.0 este singurul server Web ce permite găzduirea performantă de aplicaţii ASP.NET şi PHP. Microsoft investeşte azi în industrie pentru a furniza o platformă robustă, cu care furnizorii de hosting pot fructifica tendinţe noi pe Web - servere private virtuale, izolarea siturilor în shared hosting, streaming adaptiv de conţinut media de înaltă calitate.

Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager Microsoft: "Cererea de găzduire de aplicaţii pe servere Web Windows este în creştere datorită contextului economic şi investiţiilor în retehnologizare realizate de către parteneri de dezvoltare software tradiţionali ai Microsoft şi ca urmare a creşterii interesului pe care îl avem din partea agenţiilor Web şi startup-urilor online participante în BizSpark. Am anticipat această cerere încă de acum câţiva ani şi am început colaborarea cu furnizori locali de servicii de hosting Web care cunosc bine acest business. Rezultatul este că azi clienţii au la dispoziţie o varietate de soluţii de hosting pe servere Web Windows - shared hosting, servere dedicate, servere virtuale, la costuri competitive."

Tehnologiile de virtualizare pe server valorifică cel mai bine investiţiile în centre de date şi găzduirea de aplicaţii Web, iar serviciile online reprezintă vectorul de creştere al acestui business de hosting, odată cu intensificarea participării consumatorilor şi agenţilor economici pe Web.

Oferta de servere dedicate/private virtuale cu posibilitatea de teste gratuite este valabilă timp de două luni, până la sfârşitul lunii iunie 2009.

Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.

Misiunea Microsoft România este creşterea satisfacţiei partenerilor şi utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei.

LiveHosting este primul furnizor de hosting din România care foloseşte platformele Windows Server pentru a oferi clienţilor abonamente de hosting complete. Serviciile profesionale oferite de LiveHosting în România: găzduire ASP.NET, Windows Server 2008, IIS 7.0, Hosted Microsoft SQL Server 2005, Hosted Microsoft SQL Server 2008, Hosted Exchange 2007, Hosted SharePoint Services 3.0, Hosted Dymanics CRM 3.0, servere dedicate şi virtuale cu sau fără management. Serviciile sunt găzduite în propriul datacenter localizat în Timişoara, România.

Compania Elvsoft, fondată în 2004 în Cluj-Napoca, oferă servicii de găzduire internet şi dezvoltare de aplicaţii web. Elvsoft este primul partener Microsoft din România certificat pe competenţa de soluţii de hosting.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb