Premier Estate, agent de vânzări pentru Doamna Ghica Plaza şi Green Vista Residence

V.B.
Companii #Imobiliare / 27 mai 2014

Premier Estate, agent de vânzări pentru Doamna Ghica Plaza şi Green Vista Residence

Premier Estate, companie de consultanţă şi vânzări asistate în imobiliare, îşi extinde aria de vânzări cu două proiecte rezidenţiale, Doamna Ghica Plaza şi Green Vista Residence, amplasate în nordul şi estul Capitalei, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Prin colaborarea recent încheiată, compania ajunge la 9 proiecte rezidenţiale. În prezent, Premier Estate are 7 proiecte în portofoliu, printre care Asmita Gardens, Citadella Titan, Ibiza Sol şi Green City.

Doamna Ghica Plaza este un proiect rezidenţial amplasat în zona Colentina - Doamna Ghica, format din 9 blocuri, cu 616 locuinţe, de la garsoniere până la apartamente cu 4 camere. Ansamblul este prevăzut cu locuri de parcare şi boxe pe cele 2 niveluri subterane, parterul fiind dedicat spaţiilor comerciale şi sociale. În prezent, mai sunt disponibile 378 apartamente: 7 garsoniere, 52 de apartamente cu 2 camere, 317 de 3 camere şi 2 de 4 camere, cu preţuri de la 50 mii euro.

Green Vista Residence se afla în nordul Bucureştilor, în Pipera, lângă Şcoala Americană. Complexul este compus din 3 clădiri cu 9-10 etaje. Ansamblul dispune de 258 apartamente, de la 2 până la 5 camere, studiouri şi penthouse-uri, dintre care 49 apartamente sunt în construcţie. În prezent, mai sunt disponibile 83 locuinţe în total, dintre care 39 de 2 camere, 13 de 3 camere, 27 de 4 camere şi 4 penthouse-uri de 5 camere.

În 2013, pe parcursul a mai puţin de un an, Premier Estate a generat pentru Ibiza Sol Residence vânzări totale de 5 milioane euro, numărul locuinţelor vândute în acest ansamblu fiind de 3 ori mai mare decat cel din 2008, anul de vârf al pieţei imobiliare. În martie 2014, la o lună după ce complexul Citadella Titan a intrat în portofoliul companiei, Premier Estate a vândut 12 apartamente, cu o valoare totală de peste 600 mii euro (vânzări de aproximativ 20 mii euro pe zi).

Premier Estate este o companie de consultanţă şi vânzări asistate specializată în imobiliare, cu o vechime de 6 ani pe piaţă. Are în portofoliu diverse ansambluri rezidenţiale, majoritatea în Bucureşti. În februarie, compania a preluat complexul rezidenţial Citadella Titan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb