PRICEWATERHOUSECOOPERS DESCHIDE UN NOU BIROU REGIONAL ÎN CONSTANŢA

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 5 septembrie 2007

Pe data de 5 Septembrie 2007 PricewaterhouseCoopers deschide un nou birou în Constanţa ce va oferi servicii de consultanţă fiscală şi legală pentru companii care activează în diverse ramuri industriale precum şi în sectorul public. Biroul din Constanţa, cu sediul în Millenium Business Center, se alătură celorlalte patru birouri regionale PricewaterhouseCoopers din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Chişinău.

Deschiderea biroului din Constanţa confirmă efortul continuu al firmei de a îşi urma clienţii la nivel local în zonele din România cu potenţial semnificativ pentru dezvoltarea propriului business. Zona de sud est a României, cu principalul nod de transport şi logistic - oraşul port Constanţa - poate reprezenta un potenţial deosebit pentru a deveni principala poartă de intrare în Uniunea Europeană a mărfurilor care provin din Asia. In acelaşi timp Dunărea poate reprezenta o alternativă eficientă pentru transportul de mărfuri din şi înspre alte state membre UE.

Noul sediu va fi inaugurat oficial în cadrul unui eveniment la care vor lua cuvântul Vasile Iuga, Director General al PricewaterhouseCoopers România, Peter de Ruiter, liderul departamentului de consultanţă fiscală şi juridică, Daniel Anghel, Director în cadrul aceluiaşi departament şi Florin Manole, responsabilul PwC pentru biroul din Constanţa.

Evenimentul de lansare va avea loc la Hotelul Rex din Mamaia. Printre invitaţi se numără reprezentanţi ai unor companii importante ce au afaceri în regiunea de sud-est a ţării, alături de reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor centrale din judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi şi Galaţi.

PricewaterhouseCoopers este prezentă pe piaţa românească din 1991 având în prezent o echipă formată din peste 600 de angajaţi conduşi de 12 parteneri.

Acest eveniment confirmă rezultatele financiare deosebit de bune ale PricewaterhouseCoopers în România şi se înscrie în politica de dezvoltare a firmei. PricewaterhouseCoopers a înregistrat în România în anul financiar care s-a încheiat la 30 iunie 2007 o cifră de afaceri de 40,5 milioane dolari, în creştere cu aproximativ 20% faţă de anul financiar anterior. Vasile Iuga, Directorul General al companiei estimează că la momentul actual PricewaterhouseCoopers deţine în România o cotă de piaţă de aproximativ 13-15%. Această cifră confirmă poziţia de lider al pieţei locale de profil deţinută de PricewaterhouseCoopers.

Note către Editor

1. PricewaterhouseCoopers (www.pwc.com/ro) oferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare pentru a crea un climat de încredere şi a genera mai multă valoare pentru clienţii săi şi toţi factorii interesaţi. Cei peste 140,000 de angajaţi ai firmei din 149 de ţări îşi valorifică gândirea şi experienţa pentru a deschide noi perspective şi a oferi soluţii practice.

2. "PricewaterhouseCoopers" semnifică firmele membre ale organizaţiei internaţionale PricewaterhouseCoopers International Limited, fiecare dintre acestea fiind persoană juridică cu statut independent.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb