Prima cameră foto digitală Canon rezistentă la apă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 martie 2009

Canon anunţă lansarea primei sale camere foto digitale compacte rezistentă la apă: PowerShot D10 12.1 MP. Proiectată pentru utilizatorii cu un stil de viaţă activ, PowerShot D10 combină rezistenţa ridicată cu calitatea excepţională a imaginii. Procesorul Canon DIGIC 4 oferă performanţe extraordinare şi imagini detaliate, bogate în culoare, în timp ce un nou mod Smart Auto foloseşte tehnologia Scene Detection pentru a oferi fotografii incredibile cu un minim de efort.

În privinţa uşurinţei în operare, noul PowerShot D10 oferă de asemenea compatibilitate cu un sistem extins de accesorii.

Merge acolo unde alţii nu pot ajunge

De la surf la scufundări, de la ski la căţărare pe munte, PowerShot D10 este destinat să ţină companie utilizatorilor în fiecare aventură - rezistă până la o adâncime de 10m , poate suporta o cădere pe o suprafaţă dură de la o înâlţime de 1.22m, este rezistentă la praf şi va funcţiona la temperaturi de până la -10oC.

În funcţie de mediul în care este utilizată camera, un set de accesorii de protecţie este disponibil pentru a o menţine în siguranţă, incluzând o carcasă, curea de umăr şi gât şi cu carabinieră. Utilizatorii pot personaliza, opţional, înfăţişarea camerei prin utilizarea unui set de feţe în mai multe culori, şi de a proteja aparatul prin folosirea unei carcase.

O rezoluţie incredibilă de 12.1 MP este capturată de senzorul camerei, oferind libertatea de a tăia sau mări imaginea fără să se piardă din detalii. Lentilele cu zoom optic 3x oferă o gamă versatilă de opţiuni, cu un stabilizator de imagine ce previne apariţia efectului de blur la mişcarea camerei. Acest lucru este util atunci când participaţi la activităţile dinamice pentru care camera este destinată.

Uşor de folosit

Pentru a permite utilizatorului să se concentreze pe acţiune, procesorul DIGIC 4 integrează o serie de opţiuni inteligente ce permit realizarea fotografiilor fără efort. Un nou mod Smart Auto foloseşte tehnologia Scene Detection pentru a analiza scena de fotografiat în detaliu - verificând luminozitatea subiectului, contrastul, distanţa şi nuanţa de culoare. Camera selectează un mod optim din cele 18 posibile, asigurând astfel setările perfecte pentru scena respectivă.

Chiar şi cele mai active situaţii pot fi fotografiate fără efect de blur mulţumită tehnologiei Canon Motion Detection, ce detectează atât mişcarea camerei cât şi pe cea a subiectului, ajustând setările în funcţie de aceste mişcări. Fotografierea persoanelor din cadru este asigurată de tehnologia Face Detection, ce include acum un nou modul Blink Detection, pentru a se obţine imagini clare detaliate. Tehnologia Canon i-Contrast luminează porţiunile întunecate fără a le accentua pe cele deja luminate.

PowerShot D10 integrează un ecran 2.5" PureColor LCD II, ce a fost special modificat pentru obţinerea de performanţe în aer liber. Protejat de un scut de 2mm, acest ecran oferă un dublu de luminozitate faţă de unul normal - permiţând centrarea uşoară a cadrelor şi revizualizarea imaginilor în orice mediu de operare.

De la plajă la pârtiile de ski, o gamă extinsă de moduri de fotografiere- incluzând modul subacvatic, zăpadă şi plajă - oferă un acces imediat la setările potrivite. Opţiunea FaceSelf-Timer simplifică fotografiile de grup, condiţionând declanşarea camerei doar atunci când o nouă faţă apare în cadru.

"PowerShot D10 este o cameră ce deschide noi orizonturi," a declarat Nicu Stăncescu, Marketing Manager Canon Romania. "Acest model poartă marca PowerShot - imagini excepţionale şi uşurinţă în utilizare - în locuri în care alte camere foto nu pot ajunge".

- Rezistenţă la apă (până la 10m), rezistenţă la şocuri (1.22m), rezistenţă la temperaturi scăzute (-10°C), rezistenţă la praf

- Senzor 12.1 MP

- Zoom optic 3.0x cu Stabilizator optic de imagine

- Modul Smart Auto cu tehnologie Scene Detection

- Procesor DIGIC 4 pentru răspuns ultra-rapid

- Ecran 2.5" PureColor LCD II cu scut de protecţie de 2mm

- Combate efectul de blur prin intermediul modulului IS şi al tehnologiei Motion Detection

- Fotografierea persoanelor se face mai uşor cu ajutorul tehnologiei Face Detection, Face Select & Track şi Blink Detection - plus modulul FaceSelf-Timer şi tehnologia Auto Red-Eye Correction

- Sistem de accesorii opţional ce include un set de curele de umăr şi gât precum şi un şnur cu carabinieră

- O gamă extinsă de moduri de fotografiere şi Special Scene

- Filme VGA la 30fps

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Filozofia Canon este kyosei, un concept japonez care se focusează pe a trăi şi munci pentru un bun comun.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb