Primul sistem NVIDIA ION ridică standardele graficii PC accesibile

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 aprilie 2009

NVIDIA Corporation şi Acer au revoluţionat industria PC-urilor compacte odată cu lansarea primului sistem dezvoltat pe platforma NVIDIA ION - Acer AspireRevo.

Nu mai mare decât o carte obişnuită, modelul AspireRevo este un sistem desktop complet, care oferă o soluţie grafică avansată şi posibilităţi multimedia impresionante. Echipat cu soluţia grafică NVIDIA ION, sistemul poate face faţă unui număr variat de sarcini de procesare - de la filmele de înaltă definiţie, editarea fotografiilor digitale, navigarea web, până la rularea jocurilor şi toate celelalte aplicaţii pe care utilizatorii le aşteaptă de la un sistem desktop de dimensiuni obişnuite.

AspireRevo reprezintă o revoluţie în istoria de 20 de ani a PC-urilor mari, costisitoare şi consumatoare de energie prin dezvoltarea unui sistem compact, eficient energetic şi accesibil, care oferă o experienţă de utilizare totală. Soluţia grafică NVIDIA ION accelerează de la 5 până la 10 ori performanţele sistemului, în comparaţie cu un PC tradiţional cu unitate grafică integrată.

Gianpiero Morbello, Corporate Vice President of Marketing în cadrul Acer, declară: "Modelul AspireRevo este suficient de compact şi silenţios pentru a putea fi purtat oriunde, dar şi suficient de puternic pentru a satisface toate nevoile stilului de viaţă digital. Modulul este ideal pentru camera de zi, pentru că platforma NVIDIA ION oferă o experienţă vizuală minunată atunci când rulaţi filme, vizionaţi fotografii digitale sau vă jucaţi."

Procesoarele grafice NVIDIA ION, integrate în sistemele compacte, permit obţinerea unor performanţe vizuale de 10 ori mai mari decât a sistemelor similare. Procesoarele grafice ION suportă opţiunile premium ale sistemului de operare Windows Vista, aplicaţii multimedia avansate (inclusiv filme în formatele HD 1080p şi Blu-ray) şi jocuri pentru PC populare.

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb