Prodigy - Prezenţa puternică în domeniul agro-alimentar

Comunicat Prodigy
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 27 februarie 2007

Odată cu integrarea în Uniunea Europeană, companiile cer adoptarea unor standarde superioare la care să îşi alinieze infrastructura tehnologică prin implementarea unor sisteme de gestiune integrată. Prodigy optează în continuare pentru consolidarea unor aplicaţii stabile şi prietenoase pentru clienţi, care să nu implice costuri mari pentru aceştia. Conform experienţei anterioare, soluţiile oferite de Prodigy determină o creştere de productivitate de cel puţin 10-15%, confirmată de principalul public ţintă: clienţii din segmentul agro-alimentar.

În cazul Prodigy, orientarea către client este principala preocupare.

Cei mai mulţi dintre clienţii săi provin din sectorul de distribuţie şi producţie agro-alimentară. Portofoliul de clienţi al firmei a crescut în cei 6 ani, cumulând nume importante în special din acest sector:

- Toneli - producător şi distribuitor de ouă

- Ecuator - producţie şi distribuţie produse alimentare şi de băuturi spirtoase

- Agrichim SRL - producţie agricolă vegetală şi animală

- Trei G Export - comerţ cu ridicata de produse alimentare şi nealimentare

- Fatrom - producţie şi distribuţie premixuri şi furaje

- Agrocompany Deva - producţie si distribuţie produse de carmangerie

- Sergiana Braşov - producţie şi distribuţie produse de carmangerie

- Butexim Braşov - distribuţie legume-fructe.

Prodigy a acceptat însă provocarea de a implementa Merlin şi în alte domenii de activitate: Edwards - distribuitor de echipamente şi consumabile pentru cabinetele stomatologice, Resinex - import şi distribuţie produse chimice, Exalco - tâmplărie aluminiu şi termopan, Ovo Design - producţie mobilă, şi nu în ultimul rând, Alpha Bank România. Concluzia evidentă în acest moment, pe baza portofoliului deţinut, este aceea că Prodigy are deja o poziţionare stabilă pe piaţă în domeniul agro-alimentar, fără însă a se limita la acesta.

Poziţionarea pe piaţă are mai multe implicaţii:

Pe de-o parte - este o certitudine faptul că sistemul ERP Merlin se pliază foarte bine pe necesităţile existente în domeniu - are toate functionalităţile necesare pentru acest tip de clienţi.

Pe de altă parte, numeroasele proiecte realizate în acest sector au adus echipei o serie de avantaje: în contracte încheiate sau în derulare cu clienţi care au o structură complexă în domeniul alimentar şi în agricultură în experienţă, cunoştinte specifice în rapiditate în găsirea soluţiilor, viteza de reacţie în timp suficient alocat fiecărui proiect în optimizarea costurilor în capacitatea de a sesiza punctele critice ale domeniului şi experienţa în depăşirea problemelor.

În ceea ce priveşte sistemul Merlin, acesta se adresează unui tip de client reprezentat de orice companie care are mai multe puncte de lucru, cu un puternic departament de distribuţie.

Un alt tip de client-ţintă include companiile din domeniile în care avem deja experienţă şi implementări finalizate: comerţ cu ridicata, asigurări, agricultură şi producţie.

Strategia viitoare: Prodigy va continua să le ofere clienţilor săi produsele deja consacrate: sistemul integrat de gestiune Merlin cu componenţa SFA Merlin Mobile, Prodigy Fixed Assets, Pro Insurance, Pro Budget;

- va consolida aplicatiile si proiectele aflate deja in desfasurare;

- va continua sa dezvolte solutii software noi adaptate atat la cerintele specifice ale clientilor sai, cat si la standardele

impuse de evolutia mediului de afaceri.

Testimonial FATROM - aditivi furajeri S.R.L.

Dl. Andrei Soare, director general SC Fatrom - aditivi furajeri SRL este o companie infiintata in anul 2002, avand ca obiectiv sa devina lider in productia si distributia de aditivi furajeri si produse veterinare pe piata din Romania. Produsele oferite sunt reprezentate de premixuri de vitamine, minerale, proteino-vitamino-minerale, enzime, acidifianti, surse de fosfor.

Compania ofera clientilor sai produse optimizate pentru specificul fiecarei ferme. Acest lucru este posibil datorita faptului ca detine cea mai moderna linie, complet computerizata, de fabricatie a premixurilor din Romania.

"Echipa Prodigy a inteles care sunt caracteristicile sectorului in care activam si a adaptat sistemul Merlin, care este un sistem complex si flexibil, in conformitate cu cerintele noastre. Arhitectura solutiei acopera toata activitatea noastra; in plus, am analizat cu consultantii Prodigy si alte variante de customizare pe care am dori sa le implementeze. Punctul forte al sistemului integrat de gestiune Merlin este, pentru noi, modulul de Productie. Sistemul implementat de Prodigy a avut un rol important in dezvoltarea afacerii noastre."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb