Proiectarea sistemelor şi inovaţiile IBM sunt recunoscute prin obţinerea a nouă premii la CeBIT

Comunicat IBM
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 martie 2007

Soluţiile de vârf din domeniu, în fruntea cărora se află IBM Storage, au fost premiate la Forumul Internaţional pentru Proiectare iF, datorită abilităţii lor de a ajuta clienţii să inoveze.

În cadrul CeBIT, cea mai mare expoziţie pentru tehnologia informaţiei din Europa, IBM a anunţat că Forumul Internaţional pentru Proiectare iF a oferit companiei nouă premii Design Innovation Awards, pentru produsele şi soluţiile superioare oferite de IBM clienţilor săi. Opt dintre cele nouă premii acordate, inclusiv iF GOLD, au fost oferite produselor de vârf dezvoltate de IBM în domeniul stocării de date.

"Aceasta este o recunoaştere extraordinară a companiei IBM ca lider în domeniul stocării de date şi a abilităţii noastre de a ajuta clienţii să-şi satisfacă nevoile de informaţii on demand, noi continuând în acelaşi timp să ţintim mai sus decât competita în ceea ce priveşte inovaţia produselor, uşurinţă de folosire a acestora şi proiectarea de varf", a declarat Andy Monshaw, director general IBM System Storage. "Experienţa îndelungată şi bogată a IBM în proiectarea produselor continuă să se materializeze în crearea celor mai avansate sisteme şi soluţii din domeniu. Aceste premii subliniază devotamentul şi dedicarea depusă de IBM în domeniu."

Prestigiosul premiu iF pentru designul produselor este oferit anual companiilor care obţin progrese semnificative în inovaţia colaborativă pentru proiectarea produselor şi soluţiilor în domenii variate. IBM a fost recunoscută pentru inovaţia şi expertiza din domeniul proiectării sistemelor de stocare de date şi a serverelor.

"Abordarea IBM concentrata pe nevoile utilizatorilor si proiectarea practica se afla in centrul filosofiei IBM de proiectare", a declarat Lee Green, vice preşedinte IBM Values and Brand Experience. "Oferta IBM Design Consulting funcţionează ca un serviciu dedicat clienţilor din domenii care variază de la electronice de consum până la dispozitive medicale şi cele de poziţionare globală (GPS) folosite în industria automobilelor."

Premiile câştigate de IBM confirmă capacitatea unică a companiei de a oferi soluţii de vârf în domeniul serverelor şi stocării de date. Fiecare dintre produsele noi care au fost premiate demonstrează prezenţa elementelor de proiectare ingenioasă concentrate pe nevoile utilizatorului final.

Premiul pentru excelenţă iF GOLD a fost oferit sistemului IBM System Storage TS3310, o soluţie de arhivare a informaţiei modulară şi scalabila de tip tape library, proiectata pentru a satisface nevoile de stocare a datelor pentru companiie aflate in crestere rapida care sunt constranse de spatiu si resurse. Sistemul ofera posibilitatea de extindere pe verticala. Acest lucru permite produsului sa satisfaca nevoile companiilor mici, dar sa se si extinda, pentru a maximiza capacitatea de stocare pe termen lung. Sistemul foloseste un ecran de tip touch-screen cu o interfata usor de folosit, fiind proiectat pentru a facilita utilizarea, dar si pentru favorizarea operatiilor intuitive. Acest lucru consta in localizarea rapida, diagnoza si service-ul componentelor.

Alte produse selectate de Forumul International de Proiectare iF:

-- Sistemul IBM x3550: un server compact, cu o singura unitate de rack proiectat pentru intreprinderile de mari dimenisuni si pentru IMM-uri care prezinta medii aparte in ceea ce priveste centrele de date si care folosesc intens aplicatiile, avand nevoie de modele optimizate de rack-uri de ultima tehnologie care sa aiba costuri cat mai scazute si care sa fie capabile de virtualizare.

- IBM System Storage EXP3000: un server de stocare a datelor care este optimizat pentru un pret si un spatiu cat mai redus, folosind o arhitectura concentrata pe utilizator care permite utilizarea usoara si instalarea sau eliminarea simpla, fara utilitare suplimentara, a tuturor componentelor sale.

- IBM System Storage N7000 Series: sisteme modulare de stocare pe discuri care ofera companiilor capabilitati ideale de stocare si managament al datelor pentru aplicatiile la scara larga, ajutand in acelasi timp sistemul sa anticipeze cresterea, sa mentina datele disponibile si sa reduca costurile.

- IBM System Storage N5000 Series: sisteme modulare de stocare pe discuri proiectate pentru a raspunde tuturor provocarilor legate de disponibilitatea informatiilor, oferind in acelasi timp un cost atractiv si scalabilitate. Caracteristicile integrate ale managementului si serviciilor sustin cresterea sigurantei si simplificarea infrastructurii si mentenantei.

- IBM System Storage N3700: un filtru care integreaza stocarea datelor si procesarea stocarii de date intr-o singura unitate, facilitand extinderea retelelor cu un cost redus.

- IBM System Storage DS4700: un server dedicat stocarii de date compatibil cu standardele Network Equipment-Building System (NEBS), care se adreseaza cerintelor companiilor din domeniul telecomunicatiilor, precum si din alte domenii, cum ar fi industria produselor petroliere. Acest sistem indeplineste standardele de compatibilitate electromagnetica, de rezistenta termica, este rezistent la vibratiile provocate de cutremure si ofera protectie componentelor impotriva particulelor straine aduse de curentii de aer.

- IBM System Storage EXP810: o unitate de stocare a datelor extensibila cu o capacitate fizica de stocare de 4.8 terrabiti care dispune de o proiectare concentrata pe nevoile utilizatorilor si diminuarea utilitarelor, avand caracteristici redundante in ceea ce priveste consumul de energie, sistemul de racire si modulele de discuri, pentru simplificarea utilizarii si service-ului sistemului.

- IBM System Storage TS3400: o solutie de arhivare a informatiei pe suport magnetic cu un cost si cu cerinte de spatiu reduse pentru utilizatori din locatii aflate la distanta. Acest sistem suporta tehnologie din clasa business si capabilitati de criptare.

Premiile iF de proiectare a produselor au fost inmanate oficial companiei IBM in data de 15 martie in cadrul expozitiei CeBIT 2006 care s-a desfasurat la Hanovra, Germania.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb