REVISTA PRESEI MONDENE - 29.11.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 29 noiembrie 2011

Adevărul

Hi-Q are single nou

Trupa Hi-Q şi-a lansat cel mai recent single, numit "Solo", care se va regăsi şi pe viitorul album al formaţiei, ce va fi lansat în luna februarie a anului viitor.

"Piesa Solo are o abordare mult mai intimă şi marchează maturizarea noastră din punct de vedere muzical şi personal. De-a lungul timpului, atât noi, cât şi fanii noştri ne-am schimbat şi ne dorim ca noile piese pe care le vom lansa să arate această evoluţie", au declarat membri trupei Hi-Q.

Cancan

Transformarea incredibilă a unei tinere britanice. De la obeză la anorexică

O englezoaică a trecut prin adevărate chinuri din cauza greutăţii corporale. La 21 de ani, ea cântarea 115 kilograme, doi ani mai târziu a ajuns anorexică - având doar 45 de kilograme - şi a stat 18 luni în spital din cauza gravelor probleme de sănătate.

Click

Rona Hartner: "Sunt pe jumătate nemţoiacă, visez în franceză şi înjur în română!"

Actriţa a povestit, "La mustaţa", la TVR 2, cum şi-a luat dubla cetăţenie din cauza unui vameş. "Fiica mea e franţuzoaică", i-a mărturisit vedeta lui Constantin Trofin.

"Urma să plec din ţară, iar un vameş mi-a spus că nu pot scoate fetiţa din România fiindcă nu avem aceeaşi cetăţenie. I-am sugerat să se uite în acte, să vadă că avem acelaşi nume!", a declarat artista.

"O fi copilul blond cu ochi albaştri, dar am făcut şi eu ce am putut. După această întamplare mi-am luat dubla cetăţenie în câteva luni". Cât despre ea, vedeta a spus: "Sunt pe jumătate nemţoiacă, visez în franceză şi înjur în română!"

Libertatea

Timpuri Noi au rămas fără solist

Când părea că trupa şi-a revenit şi este pe drumul cel bun, după un an şi jumătate de concerte alături de Timpuri Noi, Tică Alexe părăseşte formaţia.

Solistul ce a preluat postul vacant lăsat de Adrian Pleşca s-a limitat în a declara că nu era un mediu tocmai potrivit pentru stilul său şi că motivele pentru care a părăsit trupa sunt aceleaşi ca ale predecesorului său, dând de înţeles că a avut neînţelegeri cu liderul grupului, Dan Iliescu. "Din vara am hotărât să plec însă am aşteptat acest weekend să duc la bun sfârşit concertele ce au fost programate, trebuiau onorate. În tot acest timp am încercat cu echipa să repoziţionăm brandul Timpuri Noi", ne-a mărturisit Tică despre aportul său în formaţia rock etalon a anilor '90-2000, perioadă cât a fost "campioană" în preferinţele publicului pe genul său. "Deocamdată mă voi ocupa de un proiect personal, un musical, la care muncesc de mult", adaugă Tică.

Libertatea

O româncă, muza lui Reamonn pentru hitul "Supergirl"

O româncă din Cluj-Napoca, stabilită în Germania, a fost muza solistului trupei Reamonn, când a compus una dintre cele mai îndrăgite melodii: "Supergirl".

Josephina şi Rea au fost mai întâi parteneri de afaceri, românca fiind managerul trupei. Cei doi s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit, iar acum locuiesc în Berlin şi au o fiică, Aamor Hope.

România Liberă

Umberto Eco: "Scriu mai mult pentru masochişti"

Semioticianul şi scriitorul Umberto Eco discută, într-un interviu acordat publicaţiei britanice The Guardian, despre noul lui roman, "Cimitirul din Praga", despre evoluţia cărţilor, dar şi despre fostul premier italian, Silvio Berlusconi.

Cea mai noua carte a lui Eco (care împlineşte 80 de ani în 2011), "Cimitirul din Praga", a fost acuzată de antisemitism, însă el susţine că numai cititorii slabi pot înţelege asta. "Nu eşti responsabil pentru înţelegerea perversă a cărţilor tale. Preoţii catolici spun să nu le dai fetelor tinere "Madame Bovary", pentru că s-ar putea să le atragă ideea de adulter", explică semioticianul.

"Cred că o carte ar trebui să fie judecată la zece ani după ce a fost citită şi recitită. Am fost definit întotdeauna ca erudit şi extrem de filosofic, prea dificil. Apoi am scris o carte într-un limbaj simplu, "Misterioasa flacără a reginei Loana", care este una din cele mai puţin vândute cărţi. Probabil că scriu mai mult pentru masochişti. Doar unii editori şi jurnalişti cred că oamenii vor lucruri simple. Oamenii sunt sătui de lucruri simple. Ei au nevoie de provocări", mai spune Eco.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb