Rompetrol Group gestionează managementul recrutării la nivel internaţional cu SincronHR

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 septembrie 2007

Compania Rompetrol Group gestionează managementul proceselor de recrutare la nivel internaţional cu aplicaţia "Sincron - software de recrutare", dezvoltată de SincronHR. Sincron va asigura eficientizarea şi suportul proceselor de recrutare pentru cele 40 de companii ale grupului, din 14 ţări. SincronHR este lider de piaţa românească de aplicaţii dedicate managementului proceselor de recrutare.

De-a lungul procesului riguros de evaluare, Sincron a dovedit că îndeplineşte standardele Rompetrol în ceea ce priveşte funcţiunile de centralizare, consistenţa şi relevanţa pentru gestionarea bazei de date de candidati şi proiecte de recrutare. Soluţia oferită de Sincron a fost particularizată pentru structura, cultura organizaţională şi specificul intern al proceselor de recrutare ale Rompetrol.

"Aplicaţia Sincron - software de recrutare este pentru Grupul Rompetrol instrumentul potrivit la momentul potrivit, iar SincronHR este un partener aşa cum orice corporaţie îşi doreşte. Prin implementarea Sincron, managementul procesului de recrutare-selecţie în Grupul Rompetrol (40 de companii, 14 ţări, 9 Unit-uri corporative) câştigă semnificativ la nivel de eficienţă, cursivitate şi coerenţă, iar abordarea profesionistă, flexibilă, deschisă, riguroasă şi proactivă a SincronHR crează toate premisele unui nou succes românesc", Diana Novac, Resource Manager Rompetrol Group.

Sincron a înlocuit printr-o platformă unică diversele aplicaţii folosite anterior de Rompetrol pentru gestionarea procesului de recrutare, ce nu corespundeau cerinţelor şi necesităţilor actuale şi de viitor ale grupului. Sincron oferă o monitorizare centralizată a proiectelor de recrutare-selecţie a candidaţilor la nivelul intregului grup şi un sistem de raportare unitar, coerent şi updatabil.

Implementarea Sincron oferă grupului Rompetrol avantajele utilizării portalului web al companiei integrat cu aplicaţia de recrutare, candidaţii putând aplica şi fiind preluaţi în sistem direct de pe site. În plus, aplicaţia oferă candidaţilor posibilitatea administrării propriilor conturi în aplicaţie, vizualizând permanent joburile la care au aplicat sau având posibilitatea să îşi actualizeze cv-ul.

De asemenea, Rompetrol beneficiază de posibilitatea accesării unui set de indicatori critici pentru analiza calitativa şi cantitativă a procesului de recrutare. Pe baza acestor analize, Rompetrol evaluează permanent şi intervine în definirea şi reconfigurarea proceselor de recrutare în vederea unei permanente optimizări şi pentru transformarea departamentului de HR, dintr-un centru de cost intr-un centru de profit.

În cadrul implementării la Rompetrol, Sincron asigură şi managementul proceselor de recrutare internă la nivelul grupului, în linie cu tendinţele actuale de dezvoltare organizaţională ce se concentrează pe recrutarea-selecţia de personal din interiorul propriei organizaţii, cu evidente beneficii. Sistemul asigură premisele transparenţei şi egalitatea de şansă pentru ca angajaţii din diversele bussines unit-uri ale grupului să poate accede la alte poziţii din grup sau pt manageri să poate recruta cu uşurinţă din interiorul grupului.

"Rompetrol este una dintre cele mai mari companii româneşti la nivel regional, cu o strategie şi ritm de dezvoltare agresive la nivel internaţional. Este esenţial că acest organism în permanentă creştere să beneficieze de o infuzie rapidă, constantă, de capital uman de calitate, printr-o dinamică permanentă a recrutării. Ne bucurăm să oferim grupului Rompetrol cel mai bun instrument pentru susţinerea acestei dezvoltări şi managementul inteligent al proceselor de recrutare prezente şi viitoare", a declarat Mihai Tătaru, Managing Director la SincronHR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb