Romtelecom, Orange şi Vodafone renunţă la CERF, Cosmote analizează

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 16 aprilie 2009

Operatorii de telefonie Romtelecom, Orange şi Vodafone au anunţat că nu vor participa la ediţia din acest an a expoziţiei Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), iar Cosmote se află, deocamdată, în curs de analiză. Conducerea Romtelecom a precizat: "Începând din septembrie 2008, Romtelecom are o nouă poziţionare de brand şi o nouă strategie de comunicare, centrate pe arhetipul Entertainer. De aceea, am decis ca, în acest an, să ne modificăm strategia în privinţa evenimentelor BTL la care participăm, orientându-ne mai mult către acţiuni interactive, în zona de entertainement şi mai puţin către acţiuni cu caracter expoziţional".

Oficialii companiei consideră că, în 2009, orientarea segmentului de marketing va fi către organizarea de evenimente locale, "pentru creşterea notorietăţii brandului şi a magazinelor companiei".

Contactaţi de Agerpres, atât reprezentanţii Orange, cât şi cei ai Vodafone au confirmat faptul că nu se vor afla la startul CERF 2009, dar nu au dorit să comenteze motivele pentru care au luat respectivele decizii.

Pe de altă parte, Cosmote a anunţat că analizează dacă va confirma sau nu prezenţa la CERF 2009, în aceeaşi situaţie aflându-se şi Germanos. Deşi în anii trecuţi, prezenţa Cosmote la CERF nu a stat sub semnul incertitudinii, pentru ediţia din această vară a expoziţiei IT&C, "decizia de participare este încă în curs de analiză", au spus oficialii Cosmote.

Începând din această săptămână, Expotek, organizatorul ediţiei din acest a expoziţiei IT&C, a lansat blogul dedicat evenimentului. Deciziile de neparticipare ale celor trei operatori telecom, şi incertitudinea celui de-al patrulea, în cadrul CERF 2009 vin pe fondul scăderii numărului de vizitatori din ultimii ani. Deşi la ediţia CERF din 2007, organizatorii estimaseră 80.000 de vizitatori, la final nu s-au contorizat decât 60.000. Anul trecut, circa 55.000 de persoane au trecut pragul expoziţiei specializate, sub media preconizată de 60.000. În plus, până la acest moment, numai 62 de firme semnaseră contracte de participare la CERF 2009, în scădere cu 10 % faţă de perioada similară a anului trecut. Printre firmele care au confirmat prezenţa la târgul de specialitate, se numără Microsoft, Dell, Asesoft sau Siveco, organizatorii anunţând că se află în negocieri cu IBM şi Oracle.

Anul trecut, CERF a adunat la start 130 de firme expozante, mai puţine decât cele 140 din 2007. Pentru acest an, organizatorii mizează pe maxim 120 de firme şi companii participante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb