S&T România oferă soluţii performante de Business Service Management de la BMC Software

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 iunie 2007

Compania de cercetare de piaţă Forrester a dat recent publicităţii rezultatele studiului anual cu privire la poziţionarea furnizorilor de soluţii de Business Service Management. Conform studiului, BMC Software, compania care a pus bazele conceptului BSM, pune la dispoziţia utilizatorilor produselor sale cele mai puternice funcţionalităţi şi cele mai performante capabilităţi pentru administrarea serviciilor IT dintr-o organizaţie. "De o bună perioadă BMC Software şi-a promovat produsele sub stindardul BSM, dar numai calitatea produselor şi experienţa acumulată i-au asigurat poziţia de lider de piaţă", au subliniat analiştii Forrester, adăugând faptul că BMC oferă "un sistem de Configuration Management Database (CMDB) complet funcţional şi se poate integra cu orice alt sistem CMDB existent".

Dintre cele 16 criterii de evaluare folosite de Forrester, BMC Software a obţinut cel mai bun punctaj pentru 12 dintre ele, iar pentru 8 a primit punctajul maxim. "BMC Software are o bază solidă de clienţi şi o echipă de vânzări capabilă să dezbată cu aceştia toate problemele ridicate de administrarea serviciilor IT dintr-o organizaţie", se specifică în raport. Autorii săi vorbesc despre BMC Software ca fiind primul promotor al BSM: "Printr-un marketing consistent şi continuă promovare a ideii că este mai mult decât o simplă monitorizare şi administrare a problemelor şi incidentelor IT, BMC Software a stat la originea termenului de business service management (BSM)".

În evaluarea celor de la Forrester, BMC Software a primit punctaj maxim în ceea ce priveşte abilitatea de a adapta dinamic infrastructura IT la serviciile de business, fiind unicul vendor important capabil să prezinte un road map consistent pentru dezvoltarea viitoare a produselor sale.

În România, soluţiile BMC Software de tip Business Service Management sunt disponibile prin intermediul S&T. Prin natura lor, aceste soluţii sunt integrate în proiecte complexe, iar în acest punct intervine abilitatea membrilor echipei unui integrator de sisteme de a identifica împreună cu beneficiarul necesităţile de exploatare, de a calibra soluţia şi de a o alinia strategiei generale de business. Organizaţii importante au optat pentru soluţii BSM implementate de specialiştii S&T în scopul gestionării eficiente a serviciilor IT.

Cu o solidă experienţă acumulată în urma conlucrării cu departamentele IT şi cu reprezentanţi ai conducerii companiilor client, S&T are convingerea că implementarea unei soluţii BSM poate să contribuie la la sincronizarea resurselor IT cu celelalte resurse ale companiei în scopul îndeplinirii obiectivelor strategice. Consultanţii S&T România vă stau la dispoziţie pentru informaţii detaliate legate de modul în care puteţi beneficia de soluţiile de Business Service Management dezvoltate de partenerul său BMC Software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb