S&T Slovenia va implementa SAP la Perutnina Ptuj

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 ianuarie 2009

Soluţia ERP include o soluţie IT specifică pentru industria cărnii

Perutnina Ptuj, cea mai mare companie de procesare a cărnii din sud-estul Europei, a desemnat S&T Slovenia ca implementator al SAP Business Information System. Soluţia SAP va permite companiei să unifice procesele-cheie de afaceri şi să utilizeze un sistem informatic omogen, indiferent de locaţia subsidiarelor sau tipul activităţii desfăşurate. Proiectul, destinat a deservi întreg grupul Perutnina Ptuj din care fac parte companii din Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina şi România, va fi finalizat în termen de 2 ani şi jumătate.

Extinderea grupului în pieţele din ţările fostei Iugoslavii, precum şi planurile de expansiune viitoare în alte pieţe din regiunea Europei de Sud-Est, au determinat conducerea Perutnina Ptuj să analizeze modalităţile de consolidare a operaţiunilor şi unificare a proceselor la nivelul întregului grup. Companiile din grup derulează diverse tipuri de activităţi. Până în prezent, infrastructura de suport informaţional a Perutnina Ptuj era alcătuită dintr-o combinaţie de soluţii IT provenite de la diverşi producători, nu în totalitate interconectate.

Soluţie specifică integrată

Departamentul IT intern şi soluţiile informatice folosite au fost capabile, într-o primă fază, să armonizeze cerinţele utilizatorilor finali şi să asigure un nivel convenabil al complexităţii sistemului. Fuziunile prin achiziţii şi preluările unor companii au făcut ca aceste cerinţe ale utilizatorilor să nu mai fie îndeplinite. Alte probleme au fost cauzate de sistemele care nu au fost integrate complet în ansamblu. Astfel, Perutnina Ptuj are nevoie să utilizeze pentru principalele sale activităţi o soluţie specializată, compatibilă cu cerinţele specifice din industria în care îşi desfăşoară activitatea. Soluţia ERP SAP împreună cu soluţia myMEAT specializată pentru industria cărnii, furnizată de compania elveţiană Softproviding, alcătuiesc un sistem care răspunde acestor cerinţe. S&T Slovenia va răspunde de implementarea întregului sistem, de achiziţia licenţelor şi de mentenanţa sistemului. Perutnina Ptuj a ales ca partener de implementare S&T Slovenia datorită cunoştinţelor specifice şi experienţa echipei sale de consultanţi, şi având în vedere prezenţa în ţările în care Perutnina Ptuj derulează operaţiuni, anvergura şi tradiţia Grupului S&T. "Bazându-ne pe experienţa acumulată de S&T Slovenia în colaborarea cu cele mai importante companii de procesare a alimentelor, am pregătit o soluţie particularizată în totalitate pentru Perutnina Ptuj, care va facilita dezvoltarea cu succes a operaţiunilor companiei. De asemenea, putem oferi implementarea completă a sistemului informatic SAP în toate ţările unde activează Perutnina Ptuj", a declarat Christian Rosner, CEO al S&T.

Soluţie particularizată

Implementarea sistemului informatic SAP va pune la dispoziţia companiei Perutnina Ptuj o soluţie IT particularizată integral conform necesităţilor sale specifice. Această soluţie va permite standardizarea proceselor şi efectuarea de măsurători şi comparaţii între operaţiuni folosind criterii uniforme pentru toate companiile din grup, asigurând în acelaşi timp relevanţa datelor obţinute. Implementarea a început în septembrie 2008, întregul grup Perutnina Ptuj urmând a beneficia de această soluţie în termen de doi ani şi jumătate. S&T Slovenia este cel mai important partener SAP din Slovenia, cu îndelungată tradiţie în implementarea de soluţii SAP şi furnizare de suport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb