"Samsung" deschide un nou capitol în istoria telefoanelor mobile full touch

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 iunie 2009

"Samsung Electronics" Co., Ltd. a prezentat ultima inovaţie în materie de tehnologie a telefoanelor mobile: Samsung Jet - printr-o serie de evenimente de lansare în Londra, Dubai şi Singapore. Samsung Jet beneficiază atât de caracteristicile unui smartphone, cât şi de cele ale unei interfeţe uşor de folosit ale unui telefon mobil tradiţional.

"Smarter than a smartphone", Samsung Jet se bucură de cele mai noi caracteristici ale unui smartphone printre care se numără multi-task manager-ul şi Microsoft Exchange ActiveSync, transformând navigarea în meniu, care devine astfel mult mai uşoară şi plăcută.

Samsung Jet aduce cu sine inovaţii în domeniul tehnologiei de afişare şi performanţelor bazate pe viteză. Display-ul 16M WVGA AMOLED (3.1") oferă cele mai vii şi colorate experienţe posibile cu un telefon touch screen. Ecranul WVGA AMOLED oferă o rezoluţie care este de patru ori mai mare decât cea a unui ecran WQVGA. Procesorul pentru aplicaţii de 800MHz conferă o viteză uluitoare şi performanţe uimitoare, transformând telefonul Jet în cel mai rapid full touch de pe piaţă.

Prin intermediul unui ecran atrăgător, interfaţa de ultimă generaţie TouchWiz 2.0 de la Samsung oferă utilizatorului o experienţă de neegalat şi include noi aplicaţii precum: motion UI, deblocare smart, widget-uri pentru ecran ce pot fi personalizate - toate acestea fiind perfecte pentru a organiza activitatea la job şi în timpul liber.

Browser-ul Samsung Dolfin este creat pentru a permite utilizatorilor să navigheze pe Internet şi să acceseze cele mai populare website-uri, în special site-uri ale reţelelor sociale, cu uşurinţă şi viteză. Mai mult, browser-ul permite utilizatorilor să vizualizeze până la cinci pagini de web simultan şi să marcheze site-urile lor preferate precum widget-uri pe homepage-ul telefonului. Un ad-blocker, aplicaţii pentru download multiplu şi în background şi câmpuri de adrese cu scop multiplu sunt încorporate în acest browser, în timp ce printr-o simplă atingere a ecranului, utilizatorii pot opta pentru vizualizarea zoom in şi out în cadrul paginilor web, folosind o singură mână.

JK Shin, Executive Vice President and Head of Mobile Communications division, Samsung Electronics a explicat că "Samsung Jet oferă o experienţă de neegalat ce rezultă din combinaţia între leadership-ul în domeniul tehnologiei şi continua cursă în căutarea perfecţiunii. Scopul nostru este să oferim satisfacţie la cel mai înalt grad consumatorului, iar eu cred că Samsung Jet răspunde nevoilor actuale ale utilizatorilor de telefoane mobile, care îşi doresc aplicaţii smart şi o interfaţă intuitivă. Produsul reflectă perfect strategia noastră orientată către consumator".

Spre deosebire de alte smartphone-uri care sacrifică performanţa pentru aspect, Samsung Jet încorporează toate acestea într-un design super sleek şi o carcasă foarte cool. Samsung Jet prezintă de asemenea o serie de aplicaţii multimedia printre care se numără o cameră foto de 5 mega pixeli, GPS încorporat, tehnologie Sound Effect DNSe&SRS pentru un sunet de calitate superioară şi suport video DivX şi XviD pentru a downloada şi vizualiza fişiere video.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 96 miliarde USD în anul 2008. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 179 de birouri din 61 de ţări, fiind alcatuită din două divizii principale de afaceri - Digital Media & Communications şi Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb