Samsung Electronics oferă cele mai recente telefoane multimedia din seria ULTRA

Comunicat Samsung
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 13 februarie 2007

Consolidându-şi reputaţia de companie care lansează pe piaţă dispozitive mobile cu design artistic, dotate în acelaşi timp cu tehnologie performantă, Samsung Electronics, unul dintre cei mai importanţi furnizori de telefoane mobile şi sisteme de telecomunicaţii, a prezentat în cadrul Congresului 3GSM de la Barcelona noile telefoane mobile de înaltă performanţă din seria ULTRA: SGH - F700, SGH - F520, SGH - F510, SGH - F500 şi SGH - F300. Cu un design fără rival, aceste modele au fost create pentru a oferi utilizatorilor experienţe multimedia de nivel superior.

"Noua serie ULTRA este concepută pentru a deveni purtătoarea de stindard a telefoanelor mobile Samsung, combinând forma, funcţionalitatea şi divertismentul", a declarat Geesung Choi, Preşedinte şi CEO al diviziei Samsung Telecommunications Network din cadrul Samsung Electronics. "Aceste dispozitive multimedia sunt concepute pentru utilizatorii care doresc să se afirme şi demonstrează un nivel de performanţă fără rival, funcţionalităţi superioare şi un design de înaltă clasă."

Modelul Samsung SGH - F700 aspiră la titlul de cel mai simplu de utilizat telefon multimedia de pe piaţă, cu o tastatură accesibilă şi o serie largă de funcţii multimedia, între care se numără camera de 5 megapixeli şi viteza de până la 7.2 Mbps atinsă în timpul utilizării tehnologiei High Speed Downlink Packet Access (HSDPA). Pe de altă parte, Samsung SGH - F520 se mândreşte cu un design inovator, dual slider, şi funcţii complete de navigare pe Internet, asigurând o experienţă multimedia de utilizare mobilă cu adevărat specială, la parametri de înaltă performanţă.

Modelele Samsung SGH - F510, SGH - F500 şi SGH - F300 dispun de un design inovator, cu ecrane LCD pe ambele feţe, care permit utilizarea în condiţii optime a funcţiilor multimedia - pe unul dintre ecranele LCD utilizatorul se poate bucura de experienţele multimedia dedicate, în timp ce pe celălalt ecran LCD sunt accesibile în acelaşi timp funcţiile telefonului mobil. Modelul Samsung SGH - F300 sau ULTRA Music, este un player muzical complet, ce oferă o calitate superbă a sunetului şi o interfaţă special îmbunătăţită pentru rularea fişierelor muzicale. În acelaşi timp, modelul F500 oferă cele mai recente funcţii video - un ecran LCD generos şi codec DivX. Toate acestea sunt încorporate în design-ul unic, pivotant. Modelul SGH - F510 utilizează elementele de succes ale lui F500 şi este compatibil în plus cu standardul Digital Video Broadcasting - Handheld (DVB-H).

Samsung F700

Samsung şi-a folosit experienţa în proiectarea şi realizarea de interfeţe cu utilizatorul pentru a crea modelul SGH - F700, cu un ecran touch-sensitive, posibilitate de accesare tip touchpad şi tastatură QWERTY. Folosind noul SGH - F700, oamenii de afaceri şi artiştii profesionişti pot vizualiza conţinut digital pe un ecran color uluitor, cu diagonală de 2,78 inci. Dispozitivul oferă divertiment de primă clasă prin intermediul camerei foto de înaltă performanţă de 5 mega-pixeli, cu auto-focus, şi a vitezei de transfer de până la 7,2 Mbps în regim HSDPA, simplificând mult vizionarea conţinutului video, ascultarea melodiilor, fotografierea de înaltă calitate, navigarea pe Internet şi verificarea email-urilor în timp ce utilizatorul este în mişcare.

Samsung F520

Modelul Samsung SGH - F520 oferă o tastatură inovatoare, sensibilă, care recunoaşte cu acurateţe fiecare atingere. Modelul SGH - F520 dispune de un ecran lat, de 3 inci, precum şi de o cameră de 3 megapixeli. De asemenea, are un design inovator, dual slider, pentru transmitere de mesaje, care trece cu uşurinţă de la regimul de utilizare QWERTY la tastarea convenţională a textului, făcând automat tranziţia de la ecranul orizontal la cel vertical. În plus, telefonul este compatibil EDGE şi încorporează capacităţi complete de navigare pe Internet, precum şi conectivitate de mare viteză, prin HSDPA, ceea ce facilitează obţinerea unor conexiuni mai rapide, pentru funcţii cum ar fi mesageria instantanee şi chatting pe Internet.

Samsung F510

Modelul Samsung SGH - F510 este cel mai recent model de telefon mobil cu TV, cu un design unic, cu două suprafeţe de utilizare, destinat unei experienţe multimedia complet personalizate. Ca versiune reactualizată a modelului ULTRA Video F500, modelul SGH - F510 combină design-ul inovator al lui SGH - F500 cu funcţia DVB-H, pentru a răspunde nevoii utilizatorilor de a beneficia de televiziune mobilă. Design-ul de tip pivotant include funcţii complete de telefon mobil pe una dintre suprafeţe, care se poate roti pentru a face loc unui ecran lat, cu diagonală de 2,4 inci, ce permite utilizatorului să îşi transforme rapid şi uşor telefonul în dispozitivul multimedia ideal. De asemenea, terminalul are o funcţie PMP cu memorie încorporată de 410MB şi suportă un card microSD pentru memorie suplimentară. SGH - F510 este primul telefon dotat cu codec-ul DivX (Digital internet video eXpress), permiţând utilizatorilor să vizualizeze o serie largă de fişiere video, incluzând MPEG-4, H. 264, WMV şi AVI.

Samsung F500

Modelul Samsung SGH - F500 este supremul dispozitiv personal multimedia, cu un design elegant şi funcţii de ultimă oră, ideal pentru consumatorii aflaţi în mişcare. SGH - F500 are două suprafeţe de utilizare dotate cu ecrane LCD - o suprafaţă este concepută pentru funcţiile telefonului mobil, iar cealaltă conţine un ecran de dimensiuni mari şi taste dedicate multimedia, pentru a asigura vizionarea conţinutului în condiţii de maximă claritate. SGH - F500 permite utilizatorilor să ruleze o serie largă de conţinuturi video, incluzând fişiere de tip MPEG-4, H.264, WMV şi AVI. De asemenea, SGH - F500 este dotat cu funcţia PMP, cu un ecran cu o diagonală de 2,4 inci şi cu o cameră de 2 mega-pixeli. Având o memorie internă de 400 MB şi memorie extensibilă de până la 2GB prin intermediul unui card microSD, modelul SGH - F500 permite utilizatorului să vizioneze aproximativ două filme (fiecare de aproximativ două ore lungime).

Samsung F300 - ULTRA Music

Modelul Samsung SGH - F300 este un model stilizat, cu design de tip bar şi un element de atracţie suplimentar: ecrane LCD pe ambele suprafeţe de utilizare. SGH - F300 este dotat cu un amplificator digital, care include o interfaţă muzicală ce simplifică navigarea şi selectarea melodiilor. În plus, modelul are un radio FM stereo şi o funcţie Quick PC Sync, ce permit utilizatorilor crearea unei colecţii muzicale şi a unor playlist-uri personalizate. Pe cealaltă suprafaţă de utilizare, SGH - F300 oferă toate funcţiile suplimentare la care se aşteaptă utilizatorii de la un telefon mobil, inclusiv o cameră foto de 2 megapixeli, durată de viaţă extinsă a bateriei şi tehnologie Bluetooth.

Modelele SGH - F300 şi SGH - F510 vor fi disponibile pe piaţă în primul trimestru al acestui an, în timp ce SGH - F500 va fi lansat în al doilea trimestru. SGH - F520 şi SGH - F700 vor fi introduse pe piaţă în al treilea trimestru al acestui an.

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider global în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale. În 2006, compania-mamă a anunţat vânzări de 63,4 miliarde USD şi un profit net de 8,5 miliarde USD. Având aproximativ 138.000 de angajaţi în 124 de birouri din 56 de ţări, compania este alcătuită din cinci divizii principale de afaceri: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business şi Digital Appliance Business. Recunoscut drept una dintre mărcile globale cu cea mai rapidă creştere, Samsung Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile şi ecrane TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb