Samsung Galaxy S8 va încorpora recunoaşterea facială pentru plăţi mobile

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 martie 2017

Samsung Galaxy S8 va încorpora recunoaşterea facială pentru plăţi mobile

Noul model de smartphone Samsung Galaxy S8 va adopta o măsura de securitate de ultimă oră pentru plăţile mobile, folosind tehnologia de recunoaştere facială, evidenţiindu-se astfel faţă de rivalii săi, precum iPhone-ul creat de "Apple", transmite Bloomberg.

Samsung Galaxy S8 urmează să fie prezentat luna aceasta şi va încorpora un scanner pentru iris şi recunoaştere facială pentru a permite accesul securizat la servicii mobile de plată, precum Samsung Pay.

Potrivit sursei citate, compania poartă deja discuţii cu bănci pentru a integra tehnologia de recunoaştere facială în următoarele luni.

Compania sud-coreeană "Samsung" trebuie să revină în forţă pe piaţă după eşecul pe care l-a avut cu modelul Note 7 (supraîncălzirea bateriilor şi cazuri de explozii a dispozitivelor), care a dus la un rezultat negativ de şase miliarde de dolari şi la pierderea poziţiei de lider pe piaţa smartphone-urilor.

În timp ce modelele anterioare Samsung Galaxy le-au permis utilizatorilor să-şi deblocheze telefoanele prin recunoaştere facială, Galaxy S8 va fi primul care va utiliza această tehnologie pentru verificarea cererilor de plată financiare.

Cu cât siguranţa capătă o importanţă tot mai mare în rândul consumatorilor, compania sud-coreeană a încercat să consolideze rata de detectare facială de-a lungul anilor. Scanarea irisului şi capacităţile de detectare a feţei se completează reciproc: telefoanele se pot baza pe detectarea irisului atunci când nu există suficientă lumină ambientală pentru a recunoaşte caracteristicile faciale.

Tehnologia de recunoaştere facială este cercetată şi de alte companii concurente. "Apple" din SUA a dezvoltat tehnologii de recunoaştere facială în ultimii ani şi a dobandit un brevet, săptămâna trecută, pentru o metodă de a detecta feţele folosind informaţii din fluxurile video digitale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb