Schimbări în conducerea Fujitsu Siemens Computers

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 octombrie 2008

De la 1 octombrie 2008, Roger Semprini îl va înlocui pe Tony Rozwadowski, Vice Preşedinte CEE al Fujitsu Siemens Computers, care părăseşte compania din motive personale. Domnul Rozwadowski, datorită caracterului şi profesionalismului său, a reuşit în ultimii cinci ani să-şi motiveze colegii şi împreună cu ei să o transforme în una din cele mai valoroase regiuni a multinaţionalei Fujitsu Siemens Computers.

În ultimii nouă ani Roger Sempirini a fost Managing Director al Fujitsu Siemens Elveţia, preluând ulterior regiunea Aplilor. A dezvoltat regiunea pentru a atinge obiectivele strategice şi a asigurat integrarea cu succes a business-ului de servicii. Cu experienţa sa, ambiţia şi stilul înnăscut de lider domnul Sempirini este cel mai potrivit pentru a prelua Regiunea Est Europeană a producătorului de hardware.

Tot de la 1 octombrie Wolfgang Horak îl va înlocui pe Roger Semprini ca Managing Director în regiunea Alpilor, în plus faţă de funcţia sa de Managing Director al Fujitsu Siemens Computers Austria. Dl. Horak s-a alaturat companiei în urmă cu trei ani după o experienţă bogată în companii ca Nixdorf, Siemens Nixdorf şi Siemens.

Despre Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers este cel mai important furnizor european de soluţii şi servicii IT, cu o concentrare strategică pe produsele, serviciile şi soluţiile Mobility and Dynamic Data Center din generaţia următoare. Având o platformă şi un portofoliu de servicii de excepţie, oferta noastră acoperă o gamă largă, de la dispozitive handheld până la desktop-uri, şi soluţii şi servicii pentru infrastructura IT a companiilor. Compania Fujitsu Siemens Computers este prezentă în toate segmentele importante ale pieţei de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii, prin divizia de servicii care şi-a extins activitatea în 170 de ţări din întreaga lume. Crescând forţa, inovaţiile ţi puterea de acoperire a acţionarilor noştri, Fujitsu Limited şi Siemens AG, ne asigurăm că satisfacem necesităţile clienţilor noţtri: companii mari, mici şi de dimensiuni medii, şi utilizatori finali. Pentru a fi în concordanţă cu standardele internaţionale pentru responsabilitate socială corporativă, compania Fujitsu Siemens Computers este membru al asociaţiei United Nations Global Compact.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb