Secom estimează afaceri de 12 milioane euro până la finalul anului

V.B.
Companii #Sănătate / 13 noiembrie 2014

Secom (companie ce importă şi comercializează suplimente alimentare naturale şi produse fito-dermatocosmetice) estimează până la finalul anului afaceri de 12 milioane euro, în creştere cu 30% faţă de 2013 (9,3 milioane euro). Majorarea va fi susţinută de strategia de afaceri şi de portofoliul de peste 200 produse de tratament complementar pentru toate afecţiunile, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

În primele 10 luni din 2014, Secom a investit 1,7 milioane euro în promovare, extinderea reţelei de retail, dezvoltarea portofoliului şi programe speciale pentru angajaţi. De la începutul anului, firma a deschis 4 noi magazine de prezentare şi vânzare, în Bucureşti, Iaşi şi Ploieşti, în urma unei investiţii totale de 160.000 euro. Reţeaua de retail Secom a ajuns la 6 unităţi care oferă acces la întreg portofoliul de produse, suplimente alimentare şi produse fito-dermatocosmetice, şi servicii de consultanţă naturopată.

Compania a avut o dezvoltare organică care s-a manifestat şi prin creşterea echipei cu 40%, ajungând la 107 angajaţi în octombrie 2014, faţă de 77, la finalul lunii decembrie 2013. Cei mai căutaţi specialişti anul acesta au fost pentru departamentele de: vânzări, medical, marketing şi operaţional. Vârsta medie a angajaţilor Secom este de 30 de ani, peste 75% dintre angajaţii Secom au studii superioare şi pregătire în domeniul medical, biologie, financiar-bancar, comunicare, marketing şi juridic.

În prezent, portofoliul Secom acoperă toată gama de afecţiuni, cuprinzând peste 200 suplimente alimentare 100% naturale, precum şi pentru toate necesităţile tenului, pielii, părului şi unghiilor, prin fito-dermatocosmetice de ultimă generaţie. Portofoliul Secom include: vitamine şi minerale, extracte standardizate din plante, fructe şi legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice şi prebiotice, o linie specială de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale şi produse fito-dermatocosmetice.

Altă arie de afaceri a companiei este reprezentată de serviciile consultanţă oferite, atât în reţeaua de magazine proprii, cât şi în Centrul de Medicină Integrativă. Peste 2.400 pacienţi au apelat, în primele 10 luni ale anului, la serviciile Centrului, în creştere cu 30%, faţă de anul trecut. Centrul de Medicină Integrativă Secom oferă servicii de consultanţă naturopată, investigaţii prin electroscanare interstiţială (metodă de evaluare a funcţionării organelor şi identificare a riscurilor apariţiei afecţiunilor, înainte de manifestarea simptomelor bolii) şi programe de tratament complementar, cu produse 100% naturale. Schemele de tratament complementar sunt realizate în urma evaluării holistice a stării de sănătate pe baza datelor medicale ale pacientului şi a rezultatelor electroscanării interstiţiale.

Cu o experienţă de peste 11 ani, Secom deţine un portofoliu de peste 200 produse, comercializate în reţeaua proprie de retail şi în peste 6.000 farmacii şi magazine cu profil naturist.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb