"Siemens" şi-a deschis o reprezentanţă regională la Iaşi

Doru Mocanu, Iaşi
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 mai 2006

În aşteptarea inaugurării oficiale a centrului de dezvoltare software care va funcţiona în cadrul Parcului Tehnologic "Tehnopolis", concernul german "Siemens" a deschis, la Iaşi, la finalul săptămînii trecute, o reprezentanţă regională.

Acesta este cel de-al treilea birou regional al "Siemens" în România, după cele din Timişoara şi Cluj-Napoca, dar domnul Adrian Băicuşi, director regional al "Siemens România", a dezvăluit că în perioada următoare vor fi deschise alte reprezentanţe regionale în Constanţa, Braşov şi Craiova. "Prin deschiderea a astfel de birouri, vizăm o extindere mai uşoară a afacerilor şi un răspuns mai prompt la solicitările clienţilor", a spus domnul Băicuşi.

Reprezentanţa de la Iaşi va deservi întreaga regiune de nord-est, respectiv judeţele Iaşi, Bacău, Suceava, Neamţ, Vaslui şi Botoşani, activitatea angajaţilor acesteia urmînd să acopere, pentru început, sectoarele de tehnică şi soluţii medicale, comunicaţii fixe, automatizări şi acţionari, urmărindu-se ca pe viitor să fie angrenate şi activităţile aferente celorlalte divizii ale concernului, cum ar fi energie, transporturi, tehnologii de construcţii sau iluminat, pentru a putea participa la proiectele de dezvoltare a infrastructurii în regiune.

Un element interesant este că toţi angajaţii biroului regional de la Iaşi al "Siemens" sînt ieşeni, prin aceasta oficialii companiei oferind un semnal în ceea ce priveşte încrederea pe care o au în calitatea resurselor umane locale. "Intenţionăm să investim în această regiune, să aducem tehnologie înaltă şi să creăm locuri de muncă, pentru ca tinerii specialişti din Iaşi să poată lucra aici cu o salarizare de nivel occidental", a mai spus domnul Băicuşi.

"Siemens România" este parte a concernului "Siemens AG", unul dintre liderii mondiali în sectorul electronicii şi electrotehnicii. Compania are în România circa 3.000 de angajaţi, majoritatea acestora lucrînd în producţia de software, domeniul pe care se va axa şi centrul de dezvoltare care îşi va începe activitatea în scurt timp în cadrul "Tehnopolis" Iaşi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb