Signify lansează Interact Space Analysis

F.D.
Companii / 3 august 2023

Signify lansează Interact Space Analysis

Signify a introdus o nouă capacitate în portofoliul său în creştere de iluminat conectat Interact: analiza spaţială Interact. Funcţionând în combinaţie cu doi noi senzori de ultimă generaţie, analiza Interact Space oferă o soluţie bazată pe date care oferă proprietarilor de clădiri informaţiile vitale de care au nevoie pentru a optimiza condiţiile de lucru pentru chiriaşi şi angajaţii acestora, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, senzorii instalaţi pot raporta gradul de ocupare, fie la nivel de cameră, fie la nivel de planşeu - acest lucru ajută la evitarea supraaglomerării şi permite angajaţilor să se concentreze şi să fie mai productivi. Administratorii de proprietăţi pot, de asemenea, să adune informaţii despre modul în care este utilizat spaţiul lor şi să utilizeze datele colectate pentru a optimiza locul de muncă şi a reduce costurile pentru spaţiile nefolosite.

Condiţii de muncă mai bune

Atitudinile faţă de locul de muncă s-au schimbat. Având în vedere că angajatorii cer mai mult de la spaţiile de birouri, chiriaşii au reevaluat nevoile de spaţiu şi de calitate şi au început să migreze de la clădirile de clasă B şi C la cele de clasă A. Analiza spaţială Interact Space oferă o oportunitate de a face această migraţie mai atractivă. Senzorii de mediu distribuiţi în tot biroul monitorizează multe aspecte ale mediului înconjurător, inclusiv temperatura, umiditatea, nivelul de dioxid de carbon, nivelul de compuşi organici volatili şi presiunea atmosferică. Senzorii de persoane numără numărul de persoane dintr-o încăpere sau de la un etaj. Combinarea datelor celor doi senzori va ajuta chiriaşii şi proprietarii să ajusteze condiţiile de lucru în beneficiul angajaţilor lor. Este mult mai probabil ca proprietarii de afaceri să îşi prelungească închirierea într-o clădire care promovează bunăstarea şi productivitatea angajaţilor.

Locuri de muncă centrate pe angajaţi

Un management imobiliar de succes înseamnă crearea unor locuri de muncă centrate pe angajat şi a unor medii de construcţie mai sănătoase. Analiza Interact Space poate sprijini obiectivele managerilor de proprietăţi de a obţine certificări de standarde de clădiri sănătoase, cum ar fi standardul WELL Building Standard, care leagă proiectarea birourilor, politicile şi strategiile de mediu construit de rezultatele în materie de sănătate şi bunăstare. Acest standard, la rândul său, poate atrage chiriaşi de înaltă calitate şi poate asigura contracte de închiriere mai lungi şi mai valoroase. Signify este singura companie de iluminat din lume care oferă această soluţie extrem de eficientă de îmbunătăţire a locului de muncă.

"A avut loc o evoluţie majoră în ceea ce aşteptăm de la locul nostru de muncă. Angajaţii de astăzi se aşteaptă ca mediul de lucru să fie adaptat la nevoile lor şi să le sprijine sănătatea şi bunăstarea. Signify este prima companie de iluminat care sprijină proprietarii de clădiri cu informaţiile de care au nevoie pentru a optimiza condiţiile de lucru pentru chiriaşi şi angajaţii lor - fie că este vorba de ajustarea programului HVAC pentru a creşte eficienţa energetică sau de rearanjarea birourilor pentru a profita de spaţiul nefolosit. Analiza spaţială Interact Space va ajuta proprietarii de birouri şi managerii de instalaţii să construiască birourile viitorului", a declarat Greg Nelson, Global Business Leader Systems and Services, Signify.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb