Signify lansează noile pachete de senzori Philips IoT

C.B.
Companii / 9 martie 2020

Signify lansează noile pachete de senzori Philips IoT

Signify lansează noile pachete de senzori Philips IoT care colectează şi furnizează date prin sistemul de iluminat conectat Interact Office. Cu noii senzori, companiile pot monitoriza atmosfera din cadrul biroului şi pot optimiza condiţiile pentru sănătatea şi bunăstarea angajaţilor, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Această lansare vine ca o continuare a politicii sustenabile după care Signify se ghidează în activitatea sa. Astfel, anul 2019 a marcat înregistrarea unor progrese majore în acest sens: reducerea amprentei de carbon cu 9.5%, creşterea numărului de pieţe în care a fost atinsă neutralitatea carbonului la 15 dintr-un total de 19 şi maximizarea ponderei de energie electrică regenerabilă cu până la 94%.

Mai mult decât atât, 82.5% din profiturile totale au fost generate din vânzarea de produse, sisteme şi servicii eficiente energetic, echivalând deja 80% din obiectivele stabilite pentru anul 2020.

Bogdan Balaci, Director General Signify România, a declarat: " Suntem mândri de progresele pe care le-am înregistrat în direcţia promovării unor practici durabile şi a reducerii impactului asupra planetei. Sustenabilitatea nu este doar un pilon pe care se sprijină compania, ci este o sursă de motivaţie pentru fiecare angajat în activitatea pe care o desfăşoară zi de zi. Un exemplu pe care îl dau mereu este clădirea de birouri The EDGE din Amsterdam care a colaborat cu Signify de la primul LED tip "Power over Ethernet", proiect care îmbrăţişează bunăstarea, durabilitatea prin intermediul tehnologiei pentru a oferi o contribuţie suplimentară la bunăstarea angajaţilor"

Menţinerea angajaţilor într-un mediu confortabil şi sănătos în cadrul biroului este decisivă. Noii senzori Philips IoT sunt activaţi prin Bluetooth şi prin funcţia de scanare multiplă furnizează informaţii despre gradul de ocupare a clădirii, numărul de persoane, temperatura (la nivelul încăperii şi a biroului), nivelurile de zgomot, nivelul luminii de zi, umiditatea, pentru o mai bună localizare şi navigare a spaţiilor interioare. Dispozitivele pot fi grupate, eliminând astfel nevoia de mai mulţi senzori şi reducând costurile pentru întreprinderi.

Noii senzori sunt mai mici decât o cutie de chibrituri şi se actualizează rapid, printr-un simplu clic şi swap, o caracteristică specifică gamei de corpuri de iluminat profesionale Philips. Mai mult decât atât, instalarea senzorilor este simplă şi nu presupune demontarea corpurilor de iluminat existente. Noile pachete de senzori Philips pentru Interact Office vor fi disponibile din luna mai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb