SIVECO Romania a prezentat solutia de eLearning AeL reprezentantilor Ministerului Educatiei din China

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 iulie 2008

Recent a avut loc la Beijing workshop-ul organizat de Intel China dedicat prezentării de noi tehnologii pentru educaţie şi promovării accesului universal la TIC in educaţie pentru toţi elevii şi profesorii din Republica Populară China.

SIVECO România a fost singura companie straină invitată să prezinte soluţia completă de eLearning şi experienţa dobândită în implementarea unor programe naţionale de informatizare a educaţiei. În paralel cu desfăsurarea workshop-ului au fost organizate prezentări live ale solutiei complete de eLearning AeL, susţinute cu participarea unor profesori şi elevi chinezi.

La eveniment au participat directori de şcoli, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei (la nivel central şi provincie), responsabili pentru educaţie din cadrul administraţiei locale, precum şi reprezentanţi ai celor mai importante companii producătoare de soluţii educaţionale multimedia din China.

Workshop-ul a urmărit prezentarea celor mai noi tehnologii, ce au un impact major asupra creşterii calităţii educaţiei şi a dezvoltării de abilităţi specifice secolului XXI, pentru elevi şi profesori. Un alt obiectiv a vizat accentuarea importanţei utilizării softurilor educaţionale în învăţământ precum şi prezentarea de studii de caz din diverse ţări care implementează cu succes proiecte naţionale de eLearning, printre care se numără şi România.

"Am prezentat participanţilor la workshop solutia de eLearning AeL şi rezultatele proiectului major de introducere a tehnologiilor moderne în sistemul de învăţământ din România. SEI -Sistem Educaţional Informatizat reprezintă la aceasta ora un caz de succes la nivel mondial iar experienţa pe care am acumulat-o pe perioada implementării acestui proiect ne permite să ne implicăm în dezvoltarea de proiecte de aceeaşi anvergură şi în alte ţări.

Prezentările susţinute şi demonstratiile live ale soluţiei integrate AeL pentru educaţie au fost urmate de discuţii concrete cu responsabili din Ministerul Educaţiei din China, privind colaborarea cu parteneri publici şi companii private din această ţară pentru valorificarea expertizei SIVECO în domeniul eLearning în procesul de reforma a educatiei si universalizare a accesului la calculatoare si conţinut educaţional digital în China", a declarat Florian Ciolacu, Head of Unit - International Accounts and Partners.

China pune din ce în ce mai mult accent pe dezvoltarea şi promovarea de soluţii alternative la sistemul clasic de învăţamânt, urmărind dezvoltarea unor noi generaţii de elevi capabili să facă faţă cerinţelor impuse de noua piata a forţei de muncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb